açıköğretim sınavlarına örtülü girilebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak ben demiştim ama bi üst yorumda çok geçmez cevap gelir diye: ulan angut musun nesin. neden bu kadar korkuyosunuz türbandan eşarptan yada çarşaftan artık neyse.. söle hadi.

sende esramısın ibomusun nesin kimsenin bişeyden korktuğu yok sadece amacın ne olduğu bellidri anlayan anlar türkiye sahipsiz değil sizlere bırakılacak kadar

ne türkiye en dünya sana kalır ragut...asıl ahiretten kork

iki ayağınız bi pabuça giriyo türban diyince...

ewet kuranı kermde türban diye bişey yok kabul ediyorum ama başörtüsü var bunun adını türban koymuşlar bu sana nye dokundu anlamadım sende şal ile yazma ile kapan sana türbanı zorunlu kılmıyo dinimiz

ewet kuranı kermde türban diye bişey yok kabul ediyorum ama başörtüsü var bunun adını türban koymuşlar bu sana nye dokundu anlamadım sende şal ile yazma ile kapan sana türbanı zorunlu kılmıyo dinimiz...nisa suresini aç oku herşey orda yazıo

sizinde demokrasi deyince......!!!!!!!!!!!!

haa ben tarikatlarada girdim dinledimde içlerine de girdim ama hiç bi zararını görmedm inş allah sanada nasip eder:D

hem ne alaka sen hiç türbanlı doktor mühendis mimar vs görmednmi görmedysen gel ben sana yozgatta bile 100 tane gösteririm

ewet kuranı kermde türban diye bişey yok kabul ediyorum ama başörtüsü var bunun adını türban koymuşlar bu sana nye dokundu anlamadım sende şal ile yazma ile kapan sana türbanı zorunlu kılmıyo dinimiz

sonsuz nur arkdaşım adını türban koymuşlar haklısın adının bu şekilde konmasınıda açıklayayım cvp açık tarikat adını örtmek için konmuştur örtünme farklı bişeydir bunun altını çizeyim ozaman sonsuz nur bende senin adını nur sonsuz koyayım aynı şeymimi oluyor?

orası yozgat arkdaşım her horoz kendi çöplüğünde öter sizde tarikat bizde demokrasi elbetteki herzaman demokrasi kazanacaktır.!!!!!!!!

sen istiyosan koy nur sonsuz olsun öyle ded deynce akla hep ben gelirim türbanda eşarpta başörtüde deynce akla tek bişey gelir..oda örtünme(başı kapama)

orası yozgat arkdaşım her horoz kendi çöplüğünde öter sizde tarikat bizde demokrasi elbetteki herzaman demokrasi kazanacaktır.!!!!!!!!
yozgat küçük bi şehr istanbula göre o yuzden ornek verdm istanbulda daha çok var tarikatlardan asıl kaynak orda canım benim....

sonsuz nur arkdaşım adını türban koymuşlar haklısın adının bu şekilde konmasınıda açıklayayım cvp açık tarikat adını örtmek için konmuştur örtünme farklı bişeydir bunun altını çizeyim ozaman sonsuz nur bende senin adını nur sonsuz koyayım aynı şeymimi oluyor?

ragut kardeşim konuyu nerelere getirdin. Ben aşırı Atatürkçüyüm ve aşırı atatürkçüler genelde türbanlıları sevmezler. ( Ben hariç ) Burası müslüman bir ülke namazını da kuran ın emir ve yasaklarına da uyacaksın. Sonuçta kadınlarda eşarp kuranda geçiyor ve bunlar ahirette hepimizin karşısına gelecek sen inansan da gelecek. İnanmasan da. Konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok isteyen başını kapatsın isteyen mini etek giysin sen dert etme

esrta ibo arkadaşım seviyeli tartışalım agzımızı bozmadan küfüre girmedn olurmu...maksat tartışmak lütfen kırıcı olmayalm herlkesn görüşüne saygı duyalım..ragut senin içinde geçerli bu yazdıklarım daha sakin bi şeklde tartışın

yozgat küçük bi şehr istanbula göre o yuzden ornek verdm istanbulda daha çok var tarikatlardan asıl kaynak orda canım benim....

elbette olabilir arkdaşım ama dikkatini çekeyimb ir konuya son 8 senede bukadar çoğaldı.....!!

ragut kardeşim konuyu nerelere getirdin. Ben aşırı Atatürkçüyüm ve aşırı atatürkçüler genelde türbanlıları sevmezler. ( Ben hariç ) Burası müslüman bir ülke namazını da kuran ın emir ve yasaklarına da uyacaksın. Sonuçta kadınlarda eşarp kuranda geçiyor ve bunlar ahirette hepimizin karşısına gelecek sen inansan da gelecek. İnanmasan da. Konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok isteyen başını kapatsın isteyen mini etek giysin sen dert etme
katılıyorum dinimiz başörtüsünü emretmiş...isteyen kapanır isteyen açılır bunun tarikatla demokrasiyle ilgisi oldugunu düşünen arkadaş zaten saçma düşünüyo ne alaka kel alaka.

elbette olabilir arkdaşım ama dikkatini çekeyimb ir konuya son 8 senede bukadar çoğaldı.....!!
anlamadım ...kim çogaldı?

haklısın dostum benim sana katılıyorum ben sadece türbanla eşarp(baş örtüsü) ayrımına dikkat çektim aynı şey olmadığını ileri sürdüm

anlamadım ...kim çogaldı?

tarikat yuvaları elbette arkdaşım

ya varya sana neler neelr demek geçiyo içimden bi dökebilsem buraya içimi :D:D

evet baş edeemyince böyle susup kalırsın kültürlü olmak neyin ne olduğunu bilen çok insan var meraklanma sen bende çok dökerimde ne olduğunu açık açık ispatlarımda senin ne zihniyette olduğunu zamanı değil bizimde zamanımız gelecek:D:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,481
Kullanıcılar
90,667
Son üye
Demet34
Geri