ismailçelik
Yeni Üye
arkdaşalr kaç puan almak gerekir edebiyetı açıktan okumak içinn acabaa bilen varsa yazabilir miii şimdiden tşkk
ygs 140 barajını aşmanız yeterlidir.kontenjan sınırsızarkdaşalr kaç puan almak gerekir edebiyetı açıktan okumak içinn acabaa bilen varsa yazabilir miii şimdiden tşkk
Hangi açıklamaya göre?açıklamaya göre bu yıl aöf türk dili ve edebiyatı bölümü kalktı
aynenEdebiyatı çook sewiyorum...Keşke 2 sene önce açılsaydı bu bölüm..![]()
Bu bölümün kalktıgını mı söylüyorsun ? Nereden ögrendiniz bunu ? Bizi de bilgilendirirseniz sevinirim. Yoksa uydurma olmasın.Açıklamaya göre diyorsunuz. Açıklamas nerede yapıldı ? Açıklamanın tam metnini buraya ekler misin ? İstersen formdaki benim yazılarıma bak. Cevaplarımı elimde geldiğince resmi sitelerden vermeye çalışıyorum. Özellikleaçıklamaya göre bu yıl aöf türk dili ve edebiyatı bölümü kalktı
evet seçmeli olacak....yabancı dil seçmeli olacak, değil mi?
yabancı dil nasıl seçmeli oluyor ben anlamadım biraz açıklarmısınız umarım düşündüğüm şekildir ben örgün üniv.okurken öyleydi seçmeli dersler varı burdaki sistem nasıl bilmiyorum tam olarak..[/B istediğimiz i seçiyorduk inşallah öyleydi.r ..
Yabancı dil Seçmeli Olacak, değil mi?
kevin_norton:Notların için tebrıkler, bilgilendırmen için teşekkürler, bu yıl kayıt yaptıracagım.
Seçmeli derken.Türk dili ve edebiyatı bölümüne kayıt olmuştunuz ya.ozaman size yabancı dilinizin ne oldugunu sordular.orada ne yazmıştınız.işte o dili 3. sınıfta ögreneceksiniz.ama sadece üç tane dil var.Sadece 3. sınıfta yabancı dil dersi var.İngilizce ,Fransızca,Almanca
bu üç dilden birisi.
3. Sınıf
Dil Dersleri :
03216/A (Alm)Almanca 4+0 6,
03216/F (Fra)Fransızca 4+0 6,
03216/İ (İng)İngilizce 4+0 6,