açıköğretime girme durumum

zumerozkan

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
ösym aynı anda iki ünvirsite konusunda bir açıklama yüpmoş üyno ündü kontenjanalrı olanlarda okunamayacak gibi birşey yazıyor ben şu an bir tane okuyorum ve geçen sene ygs ye girdim ve Açıköğretim kamu yönetimine kaydoldum hatta sınavlaarnı bile girdim ama b.u sene tekrar ygs ve lys ye girdim ama bu sefer açık öğretim bölümüm değişitrmek için girdim Ve Açıköğretim Adalet okumak istiyorum buradaki yazılana göre okuyamayacağımmı?? yardım lütfen

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
ösym aynı anda iki ünvirsite konusunda bir açıklama yapmış aynı anda kontenjanalrı olanlarda okunamayacak gibi birşey yazıyor ben şu an bir tane okuyorum ve geçen sene ygs ye girdim ve Açıköğretim kamu yönetimine kaydoldum hatta sınavlaarnı bile girdim ama b.u sene tekrar ygs ve lys ye girdim ama bu sefer açık öğretim bölümüm değişitrmek için girdim Ve Açıköğretim Adalet okumak istiyorum buradaki yazılana göre okuyamayacağımmı?? yardım lütfen
Hayır o duyuruyu nereden okudunuz bilmiyorum ama. Eğer sınava girdiniz ve tercihinizi yapıp yerleştirilirseniz, Mevcut aöf deki bölümden kaydınızı sildirerek yeni kazandığınız bölüme kayıt olabilirsiniz.

zumerozkan

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
osymnin ana sayfasınad var evet biliyorum eski bölümüm siliniecek onda sıkıntı yok ama zaten ben iki üniversite okuyorum yani asıl üniveristeme birşey olmaz değilmi ? yani tercih yapıp girebilirim

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
osymnin ana sayfasınad var evet biliyorum eski bölümüm siliniecek onda sıkıntı yok ama zaten ben iki üniversite okuyorum yani asıl üniveristeme birşey olmaz değilmi ? yani tercih yapıp girebilirim
Geçen yıl girdiğiniz kamu yönetimi bölümünde okumanız sakınca yaratmayacaktır çünkü o hakı geçen yıl yeni düzenlemeden önce kazandınız. Ama bu yıl adalet bölümüne kayıt olabilmek için mevcut okuduğunuz kontenjanlı bölümlerden kaydınızı sildirmeniz gerekiyor.

Ama ben size şunu öneriyorum; Madem siz şuan bir örgün bölümde okuyorsunuz o zaman sınavsız ikinci üniversite kapsamında aöf bölümlerinden istediğinize direk kayıt hakkınız var demektir. Herhangi bir tercih işleminde bulunmanıza gerek yok. Aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsiniz.

http://www.aofdestek.net/aof.bilgileri/40931-tum.universite.ogrencilerine.mezunlarina.sinavsiz.ikinci.universite.olanagi-7.html

skys

Yeni Üye
önlisans bilgisayar prog. bölümünü btrdim fakat stajım var kayıt yaptırabilirmiyim

askerlik işlemleri nasıl oluyor aöf de tecil işlmleri

kayıt için diploma şartmı ya da ne gerekli kayıt için

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
önlisans bilgisayar prog. bölümünü btrdim fakat stajım var kayıt yaptırabilirmiyim

askerlik işlemleri nasıl oluyor aöf de tecil işlmleri

kayıt için diploma şartmı ya da ne gerekli kayıt için
Mezunsanız ve diplomanız elinizde ise açıköğretim dikey geçiş kapsamında açıköğretim lisans bölümlerinin 3.sınıfına direk kayıt olma hakkınız bulunmaktadır.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar