ADMİNlere bir çağrım var(sadece işletme bölümü)

eyyubxx

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Sayın yönetici arkadaşlar...bizler için bi çalışma yapmanızı isteyebilirmiyim...

isteğim sadece işletme bölümü için olacak

1-ders kredileri belli oldu
2-sadece 3.sınıfta dersleri kalanlar için (4 ders 3 ders 2 ders) kaç krediye kadar ders alabilicez.yani kredi kaçta tamamlacak
3-örneğin 4 dersi kalan kaç kredi ders alabilcek(tabi kalan dersin kredisine bağlı...3 dersi olan 2 dersi olan kaç kredi alabilecek
4-türk vergi sistemini 3.sınıfta gördük ve tekrar karşımıza çıktı...durum nedir...

kendimden örnek verecek olursam; bu sene genel muhasebe ve işve sosyal güvenlik hukuku kaldı...bu durumda neler yapacağım...bi çok arkadaşım bu soruları merak etmekte.

şimdiden teşekkür ederim

eyyubxx

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
artı birşey daha ...kaç dersi kalan yıl uzatmadan devam edebilecek

Ayca_Guler

Forum Yöneticisi
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
Sayın yönetici arkadaşlar...bizler için bi çalışma yapmanızı isteyebilirmiyim...

isteğim sadece işletme bölümü için olacak

1-ders kredileri belli oldu
2-sadece 3.sınıfta dersleri kalanlar için (4 ders 3 ders 2 ders) kaç krediye kadar ders alabilicez.yani kredi kaçta tamamlacak
3-örneğin 4 dersi kalan kaç kredi ders alabilcek(tabi kalan dersin kredisine bağlı...3 dersi olan 2 dersi olan kaç kredi alabilecek
4-türk vergi sistemini 3.sınıfta gördük ve tekrar karşımıza çıktı...durum nedir...

kendimden örnek verecek olursam; bu sene genel muhasebe ve işve sosyal güvenlik hukuku kaldı...bu durumda neler yapacağım...bi çok arkadaşım bu soruları merak etmekte.

şimdiden teşekkür ederim

Ben cevaplayayım bildiğim kadarı ile...

Toplam 45 krediden sora ders alamazsın. Her dönem toplam 45 kredilik ders alma hakkın var.

O 4 dersin kredisini topla. Örneğin 25 mi yaptı, 20 kredilik daha ders alabilirsin.

Sanırım bu yıl almayacaksınız.

2.sınıftan kaldığınız ders varsa 4.sınıf derslerinden alamazsınız.

eyyubxx

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
genel muh 3. sınıf dersi sayıldığı için altta dersim yok...sanırım bütün dersleri alabileceğim öyle mi ?

nazliahsen

Yeni Üye
nasıl iş bu böyle bende bende 3.sınıfın bütün dersini geçtim 2. sınıftanda tek dersim kaldı 4.sınıfa geçemiyorum mu? açıköğretim burosunu aradığımda 4 sınıfa geçebileceğimi söylüyor biri kesin birşey söylesin böyle olunca iyice kafamız karışıyor..kesin bilen varsa cevaplasın lütfen

Ayca_Guler

Forum Yöneticisi
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
2.sınıf tan dersi olanlar 4.sınıftan ders alamazlar kural böyle. 1.sınıftan dersi olanlarda 3.sınıfın dersini alamazlar.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar