tremendous
Forum Yöneticisi
- Bölüm:
- MEZUN
Rica ederim...Her zaman...teşekkürler...
Rica ederim...Her zaman...teşekkürler...
Akademik danışmanlık derslerin size faydası olur, gitmenızı onerırım..Merhaba,
Ben bu sene AÖF´e yeni kayıt oldum. Türk dili ve edebiyatı bölümünü seçtim. Kasım ayında olacak olan akademik danışmanlığa girmek istiyorum. Fakat birkaç sorunum var daha doğrusu sorum.
Birinci sorum bu kasım ayında verilecek dersler benim işime yarar mı ? Yoksa boşuna mı katılmış olurum ?
İkinci sorum oraya giderken yanımda herhangi bir şey götürmeli miyim ? Dizüstü bilgisayar vs.
Bu arada ben yeni olduğum için başka bir soru sormak istiyorum.
Şimdi güz ve bahar dönemlerinde tekrar mı kayıt yaptırmam gerekiyor ?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden sizlere teşekkür ederim.
MYO ve önlisans mezunları, DGS kapsamında lisans bolumlerinin 3.sınıfına kayıt yaptırabilirler.. Dikey Geçiş bölümünden kaydınızı yaptıracaksınız..Merhaba. Ben MYO mezunuyum. Açıköğretimden 3. sınıftan devam ediyorum. 4. sınıf için kaydımı yaparken kayıt yenileme bölümünden mi kayıt yapacağım yoksa lisans tamamlama bölümünden mi?
Güz dönemi dersleri farklı, bahar dönemi dersleri farklıdır..MERHABA BEN BU YIL 2 SINIF PERAKENDE MAĞAZA YÖNETİMİ BÖLÜMÜNDEYİM BEN BU DÖNEMDE OKULU BİTİRMEK İSTİYORDum bana 6 tane ders yayınlamıslar hepsini aldım bahar döneminde yine ders yayınlayacaklarmı yoksa bu dersler son mu ?onu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
4 yıllık bir bölümü 3 yılda bitirebilirseniz ancak..Merhabalar,
Ben 2010 yılında örgün bir üniversiteden mezun oldum. Şu anda ikinci üniversite kapsamında 4 yıllık Uluslararası İlişkiler bölümüne başlamak istiyorum. Açıköğretim ile ilk kez ilgilendiğimden çoğu kavram bana yabancı o yüzden çoğu şeyi anlamıyorum. Çok merak ettiğim bir soru var: Şayet dönem başına ortalamanın üzerinde ders alacak olur da bunları başarlılı bir şekilde geçecek olursam 4 yıllık bölümü örneğin 2 yılda bitirip diploma almam mümkün müdür yoksa mutlaka 4 yıl beklemem mi gerekir?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Ancak? Heyecan olsun diye mi yarım bıraktınız yoksa cümle bir şekilde yarım mı kaldı acaba?4 yıllık bir bölümü 3 yılda bitirebilirseniz ancak..
Cümle bitmişti..Ancak? Heyecan olsun diye mi yarım bıraktınız yoksa cümle bir şekilde yarım mı kaldı acaba?![]()
Ha ben şimdi anladım... sadece, olsa olsa, yalnızca anlamında kullanmışsınız.. Ben sanki koşul gibi düşünmüştüm.Cümle bitmişti..![]()
1.sınıfta fakülte tarafından atanan dersleri alabilirsiniz..Ders ekle/sil işlemi 2.sınıfta yapılmaktadır.Ha ben şimdi anladım... sadece, olsa olsa, yalnızca anlamında kullanmışsınız.. Ben sanki koşul gibi düşünmüştüm.![]()
k güldüm şimdi ya.. Türkçemizin güzelliği :9 .... Ben e-öğrenmenin sitesine girdim. Orada her yıl için dersler yazıyor. Bunun anlamı orada o dönem için yazılı olan derslerin tamamının alınması gerektiği midir acaba? Mesela 1. yılımda üst dönemin derslerinden alabilir miyim? Bu tarz bilgilerin toplu olarak yazdığı bir kitapçık gibi bir şey var mı acaba? :s
Çok teşekkür ederim1.sınıfta fakülte tarafından atanan dersleri alabilirsiniz..Ders ekle/sil işlemi 2.sınıfta yapılmaktadır.
Güz dönemi: 1.,3.,5. ve 7. dönemlerdir.
Bahar dönemi: 2.,4.,6., ve 8. dönemlerdir.
Hangi döneme ait dersiniz varsa o derslerin tamamını alıcaksınız.