Aöf Kayıt İşlemleri Soru-Cevap Bölümü

Erzurum Atatürk Üniversitesi'ne e devletden ön kayıt yaptrdım çıkdısını aldım ve bankaya harç bedelini yatırıp dekontu aldım başka ne yapabileceğim ilk defa kayıt olduğum için bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim :)

Atatürk Üniversitesi Kayıt İşlemleri ile ilgili
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
detaylar linkte yer almaktadır.

Sa arkadaşlar ben aöf adalet bölümü 1 sinifta kaldım şimdi 4 yıllık bir bölüme kayıt yaptırmak istiyorum bölümüm sözel ağırlıklı hangi bölümü kayıt yaptirabilirim ve tarihlerinde yazarsanız sevinirim simdiden tsktsk ederim

merhaba ben 2 yıllık turizm rehberliğinden işletmeye dikey geçiş yaptım.fakat 2009 dan sonra kayıt yenilemedim ve kaydım donmuştu.şimdi devam etmek istiyorum.kayıt yenileme den yanı 12 ekim-23 ekim demi yoksa simdi dikey geçiş bölümünden mi işlem yapıcam?

merhaba ben 2 yıllık turizm rehberliğinden işletmeye dikey geçiş yaptım.fakat 2009 dan sonra kayıt yenilemedim ve kaydım donmuştu.şimdi devam etmek istiyorum.kayıt yenileme den yanı 12 ekim-23 ekim demi yoksa simdi dikey geçiş bölümünden mi işlem yapıcam?

12-23 Ekim arası guz donemı kayıt yenılemede ıslem yapacaksınız. Aynı işlem bahar donemı kayıt yenıleme ıcınde yapmanız gerekıyor.

Merhaba bişi danismak istiyorum
uludağ ün de 1 sinifi bitirdi 2 sinifi aöfden okumak istiyorum
napicam hiç bilgim yok ??

Ben açık öğretim dgs ile kayıt yaptırıcam ikamet yerim bursa internet basvurusunda kayıt bürosu bursa dısında işaretleyemiyorum eskişeirde olacağım kayıt sırasında oradaki açık öğretim burosuna gidip kaydımı orada yapabilirmiyim bilgisi olan acil yazsın lütfen ?

Ben açık öğretim dgs ile kayıt yaptırıcam ikamet yerim bursa internet basvurusunda kayıt bürosu bursa dısında işaretleyemiyorum eskişeirde olacağım kayıt sırasında oradaki açık öğretim burosuna gidip kaydımı orada yapabilirmiyim bilgisi olan acil yazsın lütfen ?

Hangi açıkogretım burosunda kaydınızı yaptıracaksınız onu işaretleyın..
Paso, ogrencı kımlık kartı ve kıtaplarınızı bağlı oldugunuz burodan daha rahat halledebılırsınız.

Merhaba bişi danismak istiyorum
uludağ ün de 1 sinifi bitirdi 2 sinifi aöfden okumak istiyorum
napicam hiç bilgim yok ??

Bolumunuz Aof bulunuyorsa Yatay Geçiş yapabılırsınız.
Yatay Geçiş basvuruları bu yıl sona erdi ne yazık ki.

Herkese selam. İşletme bölümüne dikey geçiş yapmayı düşünüyorum. Ama bazı sorularım var. Cevaplayabilen olursa çok sevinirim.

- Dönemde en fazla kaç kredi alınabiliyor?

- Fark derslerini,5. ve 6. yarıyıl dönemlerine dağıtıp,3.sınıfın sonunda hem 3.sınıf derslerini hemde fark derslerini verme fırsatı tanıyorlarmı?

-Büroyu aradığımda ilk dönem ya da ilk sene (tam olarak hatırlayamıyorum) fark derslerini ya da üstten ders alamazsın,tarzında bir şey söylemişti. Neden bahsettiği hakkında beni bilgilendirebilecek birisi var mı?

muhasebe sanırım seneye kaldım eylülde bitmiş

arkadaslar ben bu sene sosyoloji 1.sınıfa yeni kayıt oldum fakat sayfamı actıgımda tarafıma atanmış herhangi bir ders gözükmüyor.fakülte kendi mi yapacak yoksa benim yapmam gerekn bir sey var mı

Geri