Diğer konuda size cevap verdim.merhaba arkadaşlar bu sene bende bu bölümü yazmayı düşünüyorum ama laborantlık ve veterinerlik bölümümü yoksa bu bölümmü karar veremedim sizce hangisinde iş olanakları daha fazla olur bu bölümde okuyan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirler mi gerçekten büyük bi çelişki içerisinde kaldım![]()
Hayırlı olsun.ben maliye okuyorum ama tercihimi bu bölümden yana yapmak istiyorum yani maliyeyi bırakmayı düşünüyorum
merhaba arkadaşlar bu sene bende bu bölümü yazmayı düşünüyorum ama laborantlık ve veterinerlik bölümümü yoksa bu bölümmü karar veremedim sizce hangisinde iş olanakları daha fazla olur bu bölümde okuyan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirler mi gerçekten büyük bi çelişki içerisinde kaldım![]()
bende sağlık kurumları işl. kaçıncı sınıfsınız arkadaşlar?bende aynen senin gibiydim ama sağlık kurumlarını seçtim ve ilk yılımda sınıfta kaldım çalışamadım diye ..2.seneye geçersem daha kolay olur diye umuyorum ..sanada başarılar diliyorum
Bu linkten ulaşabilirsiniz;arkadaşlar bu bölüme ait 2000 ile 2008 yılları arası 1.sınıf soruları elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba