mrb melike.. sağlık kur. işl.mi okuyorsun? kaçıncı sınıfsın?buradada acemi olmak ne zormus yaw
mrb melike.. sağlık kur. işl.mi okuyorsun? kaçıncı sınıfsın?buradada acemi olmak ne zormus yaw
Slm , ortak dersler bazı üniversitelerde verilmektedir,slm arkadaşlar bna biri yardm etsin ben aof saglık okuyom ben bunu en yakın bi unwersitede okuyabilirmiyim eskişehire gdemiyom lutfen cewap![]()
ya evet arkadaşlar ben de aynı sıkıntı içerisindeyim hangisini seçmeliyim hangisi daha iyi olur bilmiyorum lütfen kesin bilgisi olan birisi bize yardım edebilir mi cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum nolur yardım edin bi yol gösterin şimdiden tşkrlermerhaba arkadaşlar bu sene bende bu bölümü yazmayı düşünüyorum ama laborantlık ve veterinerlik bölümümü yoksa bu bölümmü karar veremedim sizce hangisinde iş olanakları daha fazla olur bu bölümde okuyan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirler mi gerçekten büyük bi çelişki içerisinde kaldım![]()
ya arkadaşlar bana kimse cevap vermiycekmi lütfen yardımcı olunya evet arkadaşlar ben de aynı sıkıntı içerisindeyim hangisini seçmeliyim hangisi daha iyi olur bilmiyorum lütfen kesin bilgisi olan birisi bize yardım edebilir mi cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum nolur yardım edin bi yol gösterin şimdiden tşkrler![]()