Benım derslerım sözel ağırlıklı olduğu için konuyu okuyup anlamam ve yorumlamam gerekıyor. Bu yüzden önce ders kıtabından ilgili konuyu okuyup önemlı yerlerin altını çiziyorum (not almıyorum çunku vakit dar) üniteyi bu şekil bitirdikten sonra kaynak kitaptan özetini anlayana kadar okuyup iyice kavrıyorum.. ardından soru çözümü.. bu şekilde ders ders ilerliyorum..
selam arkadaşlar 4. sınıftayım ama bu siteye ilk defa giriyorum. konuyu bir kere okuduktan sonra çıkmış soruları ezberiyorum.4 senedir böyle yapıyorum çok şükür hiç sorun çıkmadı.çünkü sorular havuz sistemine göre soruluyor.bazen şıkları değiştirme zahmetine bile girmiyorlar.
merhaba ben 1.sınıf muhasebe bölümünü okuyorum arasınavlara 2 ay önceden çalısmıstım murat yayınları 1a 1b aldım onlara çalıstım sınavlara 3 gün kala soru bankasına çalıstım ama soruları çözerken çalıstığım 1a 1b kitaplarındaki çalıstım üniteri unutmusum çok az hatırlıyorum ondanlarda kolaydı 3 gün çalıstığım soru bankası sınavlarda aklıma geldi ve çoğu çıktı final sınavlarına son 15 gün sadece soru bankasına çalışırsam yeterli olur herhalde ama matematik sayısal olduğu için soru bankasından yeterli olmuyo zaten bişey anlamıyorum ondan kalıcam o yüzden çalısmıyorum diğer derslere önem veriyorum
siz nasıl çalısıyosunuz merak ediyorum benım final çalısma şekli nasıl?
arkadaşlar ben de konuyu önce sesli bir şekilde baştan aşağı okuyorum sözel bölüm olduğu için tabi önemli yerlerin altını çiziyorum bazen aynı şeyi sayfanın kenarlarına da yazıyorum ki iyice kavrayıp tekrarda da dikktımı çeksn diye konu bittikten sonra kaynak kitaptan çalışıyorm zaten onun sorularını çözüyorum inş finali de güzel atlatırız