arkadaslar finale nasil hazirlaniyorsunuz ?

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
arkadslar bildiginiz gibi sure kisa konu cok nasil bir calisma politikaniz var?
ders calisma sistemlerimizi paylasalim...

ECRİN90

Özel Üye
Benım derslerım sözel ağırlıklı olduğu için konuyu okuyup anlamam ve yorumlamam gerekıyor. Bu yüzden önce ders kıtabından ilgili konuyu okuyup önemlı yerlerin altını çiziyorum (not almıyorum çunku vakit dar) üniteyi bu şekil bitirdikten sonra kaynak kitaptan özetini anlayana kadar okuyup iyice kavrıyorum.. ardından soru çözümü.. bu şekilde ders ders ilerliyorum.. :)

y.s.selimhan

Yeni Üye
selam arkadaşlar 4. sınıftayım ama bu siteye ilk defa giriyorum. konuyu bir kere okuduktan sonra çıkmış soruları ezberiyorum.4 senedir böyle yapıyorum çok şükür hiç sorun çıkmadı.çünkü sorular havuz sistemine göre soruluyor.bazen şıkları değiştirme zahmetine bile girmiyorlar.

kral_5858

Yeni Üye
Yardımcı kitap ünite sonu test ve geçmiş yıl soruları en son sınava 1 hafta kala ....!!!!

İŞLETME (4) TEK YOL MEZUNİYET....BİTİCEK AZ KALDI...!!!

E

_elmayra_

Misafir
Soru çözerek öğrenmek işe yarıyor bence.Tabi önce kısa da olsa konu hakkında fikir sahibi olmak gerek ayrıntıya girmeden.Herkese kolay gelsin..

Hazır-Cevap

Özel Üye
Zaman kısa önemli yerleri not alıp,ünite sorularını çözmek,geçmiş yıl sorularına bakmak,deneme soruları çözmek yeterli olacaktır.
İyi çalışmalar...

life_style

Yeni Üye
arkadaslar yardımcı olabilirmisiniz

merhaba ben 1.sınıf muhasebe bölümünü okuyorum arasınavlara 2 ay önceden çalısmıstım murat yayınları 1a 1b aldım onlara çalıstım sınavlara 3 gün kala soru bankasına çalıstım ama soruları çözerken çalıstığım 1a 1b kitaplarındaki çalıstım üniteri unutmusum çok az hatırlıyorum ondanlarda kolaydı 3 gün çalıstığım soru bankası sınavlarda aklıma geldi ve çoğu çıktı final sınavlarına son 15 gün sadece soru bankasına çalışırsam yeterli olur herhalde ama matematik sayısal olduğu için soru bankasından yeterli olmuyo zaten bişey anlamıyorum ondan kalıcam o yüzden çalısmıyorum diğer derslere önem veriyorum :)

siz nasıl çalısıyosunuz merak ediyorum benım final çalısma şekli nasıl?

suhedaa

Yeni Üye
arkadaşlar ben de konuyu önce sesli bir şekilde baştan aşağı okuyorum sözel bölüm olduğu için tabi önemli yerlerin altını çiziyorum bazen aynı şeyi sayfanın kenarlarına da yazıyorum ki iyice kavrayıp tekrarda da dikktımı çeksn diye konu bittikten sonra kaynak kitaptan çalışıyorm zaten onun sorularını çözüyorum :pinş finali de güzel atlatırız

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd