Aşk....için ne yaptın...

slm POSKY teşekkür ediyoruz da sohbet bölümünden slm versen daha isabetli olmazmı ne dersin

hayatı bırak aşk acılarla beslenen birşey tadıda ordan geliyor zaten
leyla ile mecnun aslı ile kerem bu aşklar kolay yaşanmamış
bu yüzden katlanıyoruz
bizlerde aşk ili yaratıldık zaten

oooo
delgec
superdı amaöle asklar kalmadıkı nerdeeeeeeeeee varda bızmı bulamıyoruz artık:confused:

işde orası imkansızlaştı bence çünkü şimdiki aşklar kendi duygularını kendilerini düşünüyorlar sevdiğine beddu eden bile var ya yuh yani insan sevdiğine kendinden çok değer verirse o işde gerçek aşkdır

inan bazen öleoluokı
kısmet dıosun
haytın oluo
ama ilerde bı bakıosun herseyım dedıgın aslında hıçmiş
ve askın sandıgın sadece alışkanlıkmış:(

tutkuyla aşkı ayırt etmek gerek ikisi farklı
aşk bam başka birşey gerçekden
bütün duygulardan güzel

ama o askı buldum sanmak cok kotu be delgec
olAN ACIYIsen cek o cıksın gtsın :(

ewt karşılıksız olanı gerçekden çok acı
yaşayan bilir
ama oda gelip geçiyor be

gelip gecsede izi kalıo be
atamıyorsun içinden heryerde onun ismını göruyorsun sanki:(

ewt aynen öyle
ama başkası çıkınca karşına oda unutulur
hele oda seni sevince tamam artık süper:p

olur olur ömür boyu yalnız yaşamazsın heralde biryerde buluşursunuz bak bana
5 yıldan beri bekliyorum sabırla ama gelcek eminim

ewt karşılıksız olanı gerçekden çok acı
yaşayan bilir
ama oda gelip geçiyor be

Dostum diyor sana... .:.
Karşılıklı paylaşıyorsunuz hayatın acısını ve tatlısını. Dertleşiyorsunuz,sınır tanımayarak, engel koymayarak. Maskelerden arınmış, dürüstçe yüzleşiyorsunuz. Tartışmalar kavgalara dönüşüyor, kırılıyorsunuz. Ama
her zaman aynı saygıyla devam ediyorsunuz dostluğunuza. Sığınacak birer ada buluyorsunuz birbirinizde azgın okyanus sularının kuytuluklarında...

Onu seviyorsun...

Varlığıyla sana tattırdığı sevinci seviyorsun. Paylaşımını seviyorsun. Güzel bir şey yasadığında aklına ilk o geliyor, sanki onsuz içine sinmiyor. Doğanın her güzelliğini onunla paylaşmak istiyorsun. Güneşin sıcağında, toprağın kokusunda, rüzgarın uğultusunda, yıldızların ışığında hep onu hissediyorsun.

Onu seviyorsun, ama...

Bunu ondan saklıyorsun. Sanki büyük bir suçmuş gibi kendini kötü hissediyorsun. Kimsenin bilmesini istemiyorsun. Kendi kendine yaşıyorsun mutluluğunu, mutsuzluğunu. İstiyorsun, ama kaçıyorsun. Seviyorsun, ama kızıyorsun. His dünyan tezatlıklarla doluyor. Bunalıyorsun...

Korkuyorsun...

Aradığımı buldum diyorsun. Ama kavuşunca kaybetmekten korkuyorsun. Korkuyorsun. Sevmekten korkuyorsun. Sevip kaybetmekten korkuyorsun...

Hangi türküde sevmekten bahsedilse, ben hicaz olurum...elimi ıslatır elinin teri, ziyan olurum :.(

işte karşılıksız< aşklar daha çok yıpratıyo insanı gelip geçerken hayatımızdan

yüreğine sağlik gül ne güzel yazmışsın öyle ama karşılıksız aşklar geliyoda geçmiyo nedense kalıyo içinde bi sızı gibi bi ömür unutamıyosun nereye baksan sanki o...

nereye bksan o sankii..
guzel bir benzetme
yasadıgın anda ne yasıorsan sankı onunla berbaber gıbısın
uyuyunca gecer sanıyorsun
bu defada ruyalarda rahat bırakmıyor seniş..
adı uzerinde aşk
ne basite alınır
nede kaldırılıp atılır
acısı arada sızlatır yurecını
bazende aglatır..
:o

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,481
Kullanıcılar