bilen biri varsa yardımcı olsun...

SIRMA

Yeni Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı

türk dili ve edebiyatı 2.sınıf öğrencisiyim bir türlü öğrenemedim sistemden giriyorum bazı konularda ayrıntılı bilgi almak için kullanıcı şifreme giriyorum bi türlü olmuyor giremedim denedim olmdı...şifreyi kabul etmiyor derslerimizden biri atatürk ilkeleri ve ınkılapları ama bize 1.ve 2.olmak üzere iki kitap verdiler 1.kitap 1.15 kadar ben vizede 15 üniteden mi sorumluyum 1.kitap vize 2.kitap final içinmi anlamadım araştırdım bulamadım bilen varsa yardımcı olsun nasıl çalışayım anlamadım 15.ünitede çok değilmi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..öğrenemeyince sizlere sorayım dedim

şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız sevinirim...

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Atatürk İlkeleri için Arasınav Sorumluluk Üniteleri 1-15 arasıdır.

Final ve Bütünleme Sınavlarından Tüm ünitelerden Sorumlusunuz Buna 1. Kitapta dahildir.

Aşağıda Edebiyat 1. ve 2. Sınıflar İçin Ara Sınav Sorumluluk üniteleri Yer Almaktadır.

Edebiyat - 1. Sınıf Ara Sınav Üniteleri...............2. Sınıf Ara Sınav Üniteleri
1. Türkçe Ses ve Biçim Bilgisi 1- 5 ...................1. Orhon ve Uygur Türkçesi 1- 8
2. Halk Edebiyatına Giriş 1- 6 .........................2. Türkçe Cümle Bilgisi 1- 6
3. Osmanlı Türkçesine Giriş 1- 5 .....................3. XI-XV. Yüzyıllar Türk Edebiyatı 1- 5
4. Eski Türk Edebiyatına Giriş 1- 4 ..................4. Tanzimat Dönemi Türk Edebiyatı 1- 6
5. Batı Edebiyatında Akımlar 1- 6 ...................5. Osmanlı Türkçesi Grameri 1- 5
6. Yeni Türk Edebiyatına Giriş 1- 5 ..................6. Halk Hikâyeleri ve Masallar 1- 5
7. Temel Bilgi Teknolojileri 1- 7 .......................7. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi 1-15

SIRMA

Yeni Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
Atatürk İlkeleri için Arasınav Sorumluluk Üniteleri 1-15 arasıdır.

Final ve Bütünleme Sınavlarından Tüm ünitelerden Sorumlusunuz Buna 1. Kitapta dahildir.

Aşağıda Edebiyat 1. ve 2. Sınıflar İçin Ara Sınav Sorumluluk üniteleri Yer Almaktadır.

Edebiyat - 1. Sınıf Ara Sınav Üniteleri...............2. Sınıf Ara Sınav Üniteleri
1. Türkçe Ses ve Biçim Bilgisi 1- 5 ...................1. Orhon ve Uygur Türkçesi 1- 8
2. Halk Edebiyatına Giriş 1- 6 .........................2. Türkçe Cümle Bilgisi 1- 6
3. Osmanlı Türkçesine Giriş 1- 5 .....................3. XI-XV. Yüzyıllar Türk Edebiyatı 1- 5
4. Eski Türk Edebiyatına Giriş 1- 4 ..................4. Tanzimat Dönemi Türk Edebiyatı 1- 6
5. Batı Edebiyatında Akımlar 1- 6 ...................5. Osmanlı Türkçesi Grameri 1- 5
6. Yeni Türk Edebiyatına Giriş 1- 5 ..................6. Halk Hikâyeleri ve Masallar 1- 5
7. Temel Bilgi Teknolojileri 1- 7 .......................7. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi 1-15
teşekkür ederim:)

SIRMA

Yeni Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
Sırmacım evet 1. kitap vize için ama finalde iki kaitaptan da sorumluyuz :)
evet canım benimde tahminim doğru çıkmış bnlar ne yapmış böyle ya bölümümüz çok ağır...tarih te iyiyim korkmuyorum yinede çok konu Allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun inşallah cümlemiz için:)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar