Bursa'da İkamet eden Aöfli arkadaşlar burada toplanalım..

arkadaşlar merhaba ben ibrahim aöf maliye okumaktayım ii olmuş böyle maliyeci arkadaşlar var mı?

Slm mıllet bende Bursadan İŞletMe 1. Sİnıf :) iNŞaLLAh İkiye Geçicez Şu SiNAvLAr AÇıkLanınca:) neySE kib'ın bys:)

selam bende bursa inegöl'den işletme 3. sınıf öğrencisiyim..

kou mekatronik mühendisliği 4. sınıf işletme 1. sınıf öğrencisiyim. öss den beri ilk defa aöf de test usulü bi sınav yaptım bu beni çok duygulandırdı. :) soru sayısı 2 olupta sınav süresi 2 2.5 saat olan sınavlardan bıktım yaşasın aöf :) bursadan bursalı arkadaşlara selamlar

SELAM BURSALI ARKADAŞLAR...bursalı olmak ne güzel başka memleket gibisi yok ya dediğiniz doğru..... 1.sınıf büro yönetimciyim. işşallah 2.sınıf öğrencisi olmayı bekliyorum.BU OLDU VE GEÇTİM AMA İKTİSATTAN SORUMLU OLARAK BU DERSTEN NEDENSE BİR TÜRLÜ GEÇEMİYORUM aöf 3.sınıf işletmeye dikey geçiş yapmak istiyorum bunun gerçekleşmesi umuduyla.

İYİ ÇALIŞMALAR AÖFLİLER...............

merhaba arkadaşlar bende İŞLETME 3. sınıfa yeni geçtim....

merhabalar selamlar:)

bende aöf dış ticaret çok şükür ki 2. sınıf oldum. allah hepimize zihin açıklığı versin yaffff.

Bursalı Arkadaşlara slm olsun.
Ben Dikey geçiş hazılık sınıfına (işletme ) yeni kayıt oldum.
herkese Başarılar diliyorum..

Merhaba bende aralık 2008 af kapsamında kayıt olanlardanım.Bölümüm turizm ve otel işletmeciliği 1.sınıf.Yalnız kitap vermediler bize kayıt esnasında ve nereden temin edeceğimi bilmiyorum.Elinde eski kitap olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmisiniz.

merhaba arkadaslar.. ben ege universitesi kimya bölumu mezunuyum..iktisat 1. sınıf öğrencisiyim. aranızzda akademik danışmanlık derslerine katılan var mı..

merhaba arkadaşlar bende 1. sınıfım ama bölümümü sevmiyorum değiştirme şansımda yokmuş...........:(

anadolu bürolarından bilgi alabilirsin yada 4441026 yı ara sana söylerler

slm bursalı arkadaşlar bende okulöncesi öğretmenliği 1. sınıf okuorum :D

merhaba arkadaşlar bende Bursa Mudanya dan aranızdayım...Bu site gerçekten çok işime yaradı.saolsunlar..Osmangazi üniv.smyo. muhasebe mezunuyum işletme 4.sınıf inşş bu yıl biticekk :)

Aranızdaki Bursa'da yaşayanlardan biride benim..
selam olsun tüm diyardaşlarıma:)

Merhaba bende Afyon Kocatepe üniversitesi BMYO işletme mezunuyum, aöf işletme 3.sınıftayım.. Bursa-Merkez

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,481
Kullanıcılar
90,667
Son üye
Demet34
Geri