AYSEM_1687
Yeni Üye
canımcım dikkat et yahu geçmiş olsun bebeeemmm

çok kötüyüm kafayı yemek üzereyim rüyamda ne görsem gerçek oluyo çok yakınımızı kaybettik amaliyat masasından kalkamadı ve ben rüyamda onun öleceğini görmüştüm çok üzülüyorum çok iyi biriydi ölüm ona yakışmadı çıldırmak üzereym ya korkuyorum artık rüyalarımdan Allah ım sen bana yardm et![]()
sağol ayşe Allah razı olsun dostlar sağolsnayy canım benim..allahım szilere uzun ömür versin başınız sağolsun canım..
sağol yağmurum dostlar sağolsun..kalpten ameliyat oluyordu bundan öncede yine bir çok operasyon geçirmişti ama bunu geçemedi malesef..başınız sağ olsun canımcım....ameliyat neyden ötürü oluyordu....bana böyle oluyordu rüyamda çatışmada oluyorum terörist öldürüyorum yarına şehit haberleri...... tekrardan başınız sağ olsun ölümde bizler için
canm benm biliyorsn her zaman yanındayım unutma sakın olur mu moral vermek istiyorum ama bende çok kötü durumdayım off ama ders çalış dersler önemli tmm tatlım Allah yardımcımız olsn tatlım inş içinde bulunduğumuz sıkıntılardan tez zamanda kurtuluruzşuanda dibe vurdum hiç ama hiç keyfim uzun sürede hiçbirşey keyfimi yerini getiremez...espirisiz duramayan bençok mutsuzum içim acıyor canım yanıyor
hiçbirşeyden tad alamıyorum....dersler umrumda değil
![]()
sende sağol yağmurum olur öyle arada insana hepimiz insanız sonuçta çok takma derslere odaklanallahın izniyle atlatcaz... biraz daha iyiym duygusala bağlandım sağlıklı düşnme fırsatım olmadı ben kendim ve sevdikleirm için güçlü olmalıyım zaten duruşumda öledir anlık duygusallığın içine girdim ....saol birtanem betülüm saol