forum yoklaması bakalım hergün kim burda.....

bynefretimm

Yeni Üye
Benım acıtıgm sayfa neden baskasının adı altında gözüküyor madem benim adım altında gözükmeyecek neden bana acma hakkı tanınmış yada madem böyle bir sayfa var diye yapmışlar bunu daha önceden neden yapmamışlar ne kadar saçmalık

Hazır-Cevap

Özel Üye
Benım acıtıgm sayfa neden baskasının adı altında gözüküyor madem benim adım altında gözükmeyecek neden bana acma hakkı tanınmış yada madem böyle bir sayfa var diye yapmışlar bunu daha önceden neden yapmamışlar ne kadar saçmalık
Konu daha önce başkası tarafından açılmış ve 2 konu ayrı ayrı başlık altında bulunmasın diye birleştirilmiştir bynefretimm.Saçma olan bir durum yok.
İyi forumlar.

bynefretimm

Yeni Üye
konu daha önce başkası tarafından açılmış ve 2 konu ayrı ayrı başlık altında bulunmasın diye birleştirilmiştir bynefretimm.saçma olan bir durum yok.
Iyi forumlar.
kardeşim madem böyle bu durum var neden ilk başta düzeltilmemiş onuda geçtim üzerinden o kadar zaman geçmiş insan bi mesaj atar konu 2 kere açıldı taşıyoruz diye daha önce böyle bi durumla karşılaştım ve konu taşında ve bana söylendi ve ben gayet doğal karşıladım ama bu gibi hareketler haber verilmeden yapılınca olmuyor hem senin bu sert tavrın nedendir hayırdır bı sorun mu var

Hazır-Cevap

Özel Üye
kardeşim madem böyle bu durum var neden ilk başta düzeltilmemiş onuda geçtim üzerinden o kadar zaman geçmiş insan bi mesaj atar konu 2 kere açıldı taşıyoruz diye daha önce böyle bi durumla karşılaştım ve konu taşında ve bana söylendi ve ben gayet doğal karşıladım ama bu gibi hareketler haber verilmeden yapılınca olmuyor hem senin bu sert tavrın nedendir hayırdır bı sorun mu var
Gün içerisinde birçok konu taşınıyor,düzenleniyor,birleştiriliyor.Hepsi için ayrı ayrı haber vermek zaman kaybına yol açar.Çok mu sorun oldu,birleştirmek bynefretim.Görüntü kirliliğine sebep vermesin diye birleştirdim.Sorunum olur ya da olmaz ben bunu burada genel olarak lanse etmem,kişisel olarak o kişiyle paylaşırım.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob