E
_elmayra_
Misafir
ben ümidimi hiç yitirmedim..ama kederli bir ümit oldu benimkisi..esaret altında yaşayan bir mahkumun özgürlük hayali gibi..
teşekkür ederim kızlar
teşekkür ederim kızlar
önemli olan insanın çirkinlği güzelliqi falan deql önemli olan insann kalbi qüzel olup kalpsz bri olcqna çirkn olsn da kalbi olsn daha iyidr yaaneden çirkin insanları sevmiyorsun. Dünyanın en çirkiniyle evlenmek istermiydin mesal senin boyun 1.80 120 cm biriyle evlenir misin hem de çok çirkin .
Şair demiş gerçi sizin söylediklerinize yakın birşey;
'' Güzelligin beş para etmez şu bende ki aşk olmasa.''
supper sinnnnnnn.tmm kardesm süper demcm![]()
ben çirkin insanları sevmiyorum gibi bişey yazmadım.Görsellik önemlidir benim için.Bahsettiğin tipteki biri ile evleneceğimi sanmıyorum.neden çirkin insanları sevmiyorsun. Dünyanın en çirkiniyle evlenmek istermiydin mesal senin boyun 1.80 120 cm biriyle evlenir misin hem de çok çirkin .
elbet hayallerde gerçek olur arkadasmben ümidimi hiç yitirmedim..ama kederli bir ümit oldu benimkisi..esaret altında yaşayan bir mahkumun özgürlük hayali gibi..
teşekkür ederim kızlar![]()
.Kusura bakma ama yanılıyorsun.Fazla hayalperest olmak iyi değil. Gerçekler acımasızdır. Kalpsiz kimse yok.herkeste var. ama bu kalp seni unuturmu olmalı.seni unutmuyorsa seviyor demem ki.önemli olan insanın çirkinlği güzelliqi falan deql önemli olan insann kalbi qüzel olup kalpsz bri olcqna çirkn olsn da kalbi olsn daha iyidr yaa![]()
arkadasm elbet ewlencqn insan yanına yakışmalı bu konuda haklısnı ama bi insanın kalbi yoksa dünyanın en yakışıklı adamı olsn bunu mu isterdn yoksa kalbi war seni de sewiyo ama birazck çirkn hangsni seçerdn tatlımben çirkin insanları sevmiyorum gibi bişey yazmadım.Görsellik önemlidir benim için.Bahsettiğin tipteki biri ile evleneceğimi sanmıyorum.
nasıl yani arkadasm bsy anlamdm.Kusura bakma ama yanılıyorsun.Fazla hayalperest olmak iyi değil. Gerçekler acımasızdır. Kalpsiz kimse yok.herkeste var. ama bu kalp seni unuturmu olmalı.seni unutmuyorsa seviyor demem ki.
neden çirkin insanları sevmiyorsun. Dünyanın en çirkiniyle evlenmek istermiydin mesal senin boyun 1.80 120 cm biriyle evlenir misin hem de çok çirkin .
aynen arkadsm bn inanyrmya şimdi inanmıycaksın ama bak ben güzellik çirkinlik önemsemem gerçekten ne bilim sevim sevilim yeter demişimdir..
ya seçtiğim kişiler yanıma hiç yakıştrlmadı hiç beğenilmedi ama aşk insanın gözünü kör ediyo işte..
o dediğin şekilde kişiler hayatımda oldu olmadı diil..
aynen arkadsm bn inanyrmbnde sennle aynı dsnyrm bnmde hayatmda oldu
![]()
önemli olan insanın çirkinlği güzelliqi falan deql önemli olan insann kalbi qüzel olup kalpsz bri olcqna çirkn olsn da kalbi olsn daha iyidr yaa![]()
ben çirkin insanları sevmiyorum gibi bişey yazmadım.Görsellik önemlidir benim için.Bahsettiğin tipteki biri ile evleneceğimi sanmıyorum.
aynen arkadsm bn inanyrmbnde sennle aynı dsnyrm bnmde hayatmda oldu
![]()
![]()
ay çok şükür beni analayan çıktı böle dediğimde hadi ordan olurmu öle şey diolar ama oluyo işte
ya bişey diyimmi şöyle bişey varkii sevgilim ya da eşim dediğin kişide az yanına yakışmalı ya yüzüne baktığında şöle gözün gönlün açılmalı dimi![]()
![]()
senle aynı kafadanz ya bnde böyle dsnym cnm yaa brzck yanına da yakısmalışimdi ne diyo bu kız diyceksin amabir öyle bir böyle
![]()
yüzüne baktığında şöle gözün gönlün açılmalı dimi![]()
. işte ben de tam bunu diyecektim.Hay aklınla çok yaşa e mi?
çok yakışıklı biri değil hayalim.ama yanına yakışmalı dediğin gibi.Güzellik çikinlik göreceli bir kavram.Bazılarının beğenmediği biri bana yakışıklı gelebilir.arkadasm elbet ewlencqn insan yanına yakışmalı bu konuda haklısnı ama bi insanın kalbi yoksa dünyanın en yakışıklı adamı olsn bunu mu isterdn yoksa kalbi war seni de sewiyo ama birazck çirkn hangsni seçerdn tatlım![]()
senle aynı kafadanz ya bnde böyle dsnym cnm yaa brzck yanına da yakısmalı![]()
haklısın yanına yakışmalı mantıklı dsnmk de lzmçok yakışıklı biri değil hayalim.ama yanına yakışmalı dediğin gibi.Güzellik çikinlik göreceli bir kavram.Bazılarının beğenmediği biri bana yakışıklı gelebilir.
Diğer arkadaş sen 1.80 boyundasın ama evleneceğin kişi 1.20 boyunda gibi bir örnek verdi.Benim için olması imkansız birşey bu.
Bunu başaranlar olabilir ama ben hem parasal hem fiziksel hem de ruhsal anlamda ortalama bırını isterım ki ileride problemler çıkmasın![]()
öylesini kim istemez kiçok yakışıklı biri değil hayalim.ama yanına yakışmalı dediğin gibi.Güzellik çikinlik göreceli bir kavram.Bazılarının beğenmediği biri bana yakışıklı gelebilir.
Diğer arkadaş sen 1.80 boyundasın ama evleneceğin kişi 1.20 boyunda gibi bir örnek verdi.Benim için olması imkansız birşey bu.
Bunu başaranlar olabilir ama ben hem parasal hem fiziksel hem de ruhsal anlamda ortalama bırını isterım ki ileride problemler çıkmasın![]()