Haniymiş Muhabbet Kuşlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogrenci_84

Özel Üye
Hiimmmm Bak Bak

öğrenci kzum senin düğün hazırlıkların yokmu 1 ay sonra düğünü olacak birine benzemiyorsun hiç[/QUOT

EKSİKLERİ KARŞILAYACAK BİRİNİ BULDUM.TAMAM SAYMAYA BAŞLIYIMMI.ANAM İŞ YERİNDEYİM KOLLARIM VAR ONLAR HALLEDİYORLAR.BENİM GÖBEK ADIM AHTAPOT BİLMEYON MU:)

havva578

Özel Üye
yeni öğrendim sağol kuzum aydınlattığın için senin patronda ne düşüncesizmiş insan izin verir demi yani

ogrenci_84

Özel Üye
[yaparmıs sensin ben senin konualrına okadar yorum yaptım insafsıız en konualrımıza bişle bakmamıssın::)
SANA BİŞEY DİYİMMİ İNAN SİTEYE GİREMEDİM SABAHTAN BERİ HEM SENDE SABAH YOKTUN BENİ DELİ ETME ŞİMDİ..NEZAMAN YAZMADIM İNSAFSIZ ARKADAŞ..HADİ KAPTIN SAATLERİ ARTIK ALTIN LAFI YAPMAZSIN:))

kemanci_33

Yeni Üye
sabah günaydın mesajı bile cektim cvp vermedin. neyse ben acil çıkıyorum arabaya bakıcam tamirdeydi ne yaptılar

havva578

Özel Üye
benim konularım bomboş ben bişey diyormuyum heçç isteyen yazar isteyen yazmaz ben bidaha başka sitede aramayım diyo buraya açıyorum benim işimi görüyo diye yanii ama yorum yazıldımıda çok sevindirik oluyorummm hatta sırf yavuz abi ve ömer abiye özel bi konu açtım onlar bile yorum yazmadı

ogrenci_84

Özel Üye
Bukadar Insafsiz Olmayalim Düşünelim,konuşalim Ve Tartişalim.ön Yargida Bulunmayalim...

ogrenci_84

Özel Üye
Arkadaşlar Benim Saat 16.00 Da Mesaim Bitiyor.yarin Görüşürüz.

Hadi Göreyim Sizi Yola Devam..

ogrenci_84

Özel Üye
yeni öğrendim sağol kuzum aydınlattığın için senin patronda ne düşüncesizmiş insan izin verir demi yani
YOK KIZZ.ÇOKK İYİ PATRONUM.HERŞEY NERDEYSE TAMALANIYOR ALLAHIN İZNİ İLE NE ZORMUŞ BU EVLİLİK FALLA ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN YAVAŞ YVAŞ KENARA 5-10 KRUŞ ATIP YÜKSELİN YOKSA JOK ZOR EVDE KALIRSINIZ BAK BEN YOLUN KENARINDAN DÖNDÜM:p:)

ogrenci_84

Özel Üye
akşamları ve haftasonu takılmıyorum aileme vakit ayırıyorum fakat haftasonu girebilirim bi işim çıkmaz ise..

havva578

Özel Üye
gel sen gene bak gene bizden başka kimse konuşmuyo sende gidince ben kiminle konuşcam

havva578

Özel Üye
ee tabi canım haklısın benim yaşım daha küçük gerçi bekarlık sultanlıktır ayrıca

ogrenci_84

Özel Üye
gel sen gene bak gene bizden başka kimse konuşmuyo sende gidince ben kiminle konuşcam
oy oy kız ben seni çok sevdim bea ablasının:) aslında bu siteye eğlence katmak lazım yoksa araştırıp konu eklesek, bizden başka okuyan olmaz.senje ne yapabiliriz.gerji ben ömer beye söyledim ama seninde fikirlerin varsa beraber paylaşalım..

havva578

Özel Üye
ben 6 7 aydır düşünüyorum bulamadım valla konu eklesek bizden başka okuyan olmayacağı için pek faydalı olmaz bencede

ogrenci_84

Özel Üye
bunu ömer beye söylüyorum ama bakalım haftasonu konuşuruz inşallah..

ogrenci_84

Özel Üye
janım malesef karpuzu kesemijez ben jideyrum..

ARKADAŞLAR HERKEZ ALLAHA EMANET(tabe bende:)) kend.iyi davranın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar