harç paraları

sonsuzluk

Banned
Arkadaşlar ben 1. sınıf maliyeyi 2 sorumlu dersle bitirdim Önümüzdeki sene bu derslerle birlikte 2 okuyacağım Acaba harç parası sadece ikinci sınıfın parasımı olacak yoksa 1.sınıfın dersleri içinde 1 yıllık harç ödeyecekmiyim cevap erirseniz sevinirim...

misi

Yeni Üye
sınıf tekararı olupa..yeniden kayıt yenilerken..
1ci sınıfta kalanlar için harç ücreti nekadar?bileniniz varmı?

ozge0685

Yeni Üye
iştetme böl.öğrencisiyim 3sınıftan alttan bir dersim birde 4,sınıftan bir dersim var ama nekadar harç parası yatıracağımı anlıyamadım ...yardımcı olurmusunuz kafam karıştı teşkkürler...

troy

Yeni Üye
ben 1 sınıfa kaldım simdi 2 tanedn büte gircem ikinci sınıfa gecmiş oluyorum di mi? bi de kaç para harc yatırcam

iceberg05

Yeni Üye
arkadaşlar bu harç paraları yeni gelen zamla birlikte kaç lira oldu bileniniz var mı ?? arkadaşıma lazım kendisi laborant okuyor yeni sezonu bekle açıklarlar dedim yine de içi rahat değil..

trtuncay

Yeni Üye
arkadaşlar selam ben bu sene işletme bölümne kayıt olacağım nette araştırdım bulamadım harç ücreti ne kadar bilen varmı birde bu formda siz cevap gönderdiğinizde ben nasıl bunu göreceğim tek tek form larmı takip edeceğiz bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum herkese yeni dönemde başarılar dilerim......

melekkkk

Yeni Üye
mrb ben a.ö işletme birinci sınıf öğrencisiyim.sınıfta kaldım.ayrıca geçensene ikinci döenem harç parasınıda yatıramadım.benim ne yapam gerek acaba ne kadar ödeme yapmam gerek bildiğim kadarıyla faiziyle ödeniyormuş.bu ne kadar olur ayrıca mı ödememiz gerek?ve angi tarihte ödeyeceğiz:)yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.

tufancomak01

Yeni Üye
arkadaşlar açık öğretime yeni kayıt yaptıracağım ve hiç bir bilgim yok nasıl yapacağım konusunda bana yardımcı olurmusunuz çok yoğun bir iş hayatım var ve vaktim olmadı araştırmaya lisans için harç paraları nekadar ve başvuruyu nasıl yapıcam? yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler

tbua

Yeni Üye
arkadaşlar açık öğretime yeni kayıt yaptıracağım ve hiç bir bilgim yok nasıl yapacağım konusunda bana yardımcı olurmusunuz çok yoğun bir iş hayatım var ve vaktim olmadı araştırmaya lisans için harç paraları nekadar ve başvuruyu nasıl yapıcam? yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler
iyi akşamlar
kayıt tarihleri arasında bankaya parayı ödedikten sonra internette kayıt yaptırıyorsunuz, sonra istenen belgeleri aof bürosuna teslim ederek kayıt yaptırmış oluyorsunuz size de anadolu üniversitesinden zarf gelicektir, detaylı öğrenebilisiniz, hayırlı olsun, başarılar:)

kayıt tarihleri için tıklayın http://www.anadolu.edu.tr/aos/duyurular.aspx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd