Kafam Karışık

pac89

Yeni Üye
Arkadaşlar halkla ilişkiler 2.sınıfım.notlarım açıklandı.mezun oldum.ama lisans diploması almak istiyorum.3.sınıf işletme ya da iktisata geçmek için ne yapmam gerekiyor.

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
lisans tamamlama kayıtları başladığı zaman önce int.den dikey geçiş yapmalısın işletme ya da iktisat için. daha sonra aöf bürosuna gidip kaydı tamamlarsın.

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Bu arada tebrik, takdir ve karpostal ediyorum okul bitmiş ;)

pac89

Yeni Üye
teşekkürler arkadaşlar.benim ezberim kuvvvetli sayısal yönden berbatım.Hangisi benim için daha iyi olur?

DışTicaret33

Yeni Üye
Bölüm:
Dış Ticaret
İşletme ve İktisat arasındayım bende hocam. Bende dış ticareti bitiriyorum bütlerden sonra inşallah. Bir dersten sakata geldik, bütlerde vereceğimden eminim Allah'ın izni ile...

Şimdi sen benimle aynı durumdasın. Sayısal yanım berbat, sözel olarak kralını sorsalar fark yapmaz, bir sayfayı 10 dakika içinde ezberleyebilecek kapasitedeyim.

İktisat bölümünde geçmiş yıl sorularına baktım, fazla bir sayısal soru yok, velakin çok uzun ve karmaşık sorular sorulmuş. İşletmede de sayısal ders var, ama matematik gibi dersler değil, birinci sınıftaki genel muhasebe tarzında... Hatta onlar kadar bile ağır değil, 7-8 tane sayısal geri hepsi sözel gelmiş soruların, sorularda kısa kısa. Yani iyi bir sözelci isek onları kaçırmaz ve 60-70 ortalama ile geçebiliriz gibime geliyor. Her ne olursa olsun eminim ki işletme iktisattan daha basittir.

Ben işletmeye geçeceğime karar verdim, seninde kararın sana inşAllah yarar.

Saygılar...

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
İşletme, iktisattan daha basittir arkadaşlar 3. sınıfta finans and muhasebe sizi biraz zorlucaktır ama onlarda 50% sayısal, sözeldir 4.snf 3den kolaydır.

AsenA_38

Yeni Üye
benimde sayısalım kötü bu yüzden işletme olarak devam ettim finansal ve maliyet muhasebesi üçte biraz zorlasa da iktisat kadar değil :D işletme daha basit bence

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd