slm arkadaslar iki yıllıkdan işletme bölümüne gecdim hazırlık bitti 3 seneye baslayacam kayıt tarihleri ne zaman birde web sifremi unttum geri nasıl temin edebilirim
arkadaşlar bende 2 yıllık sosyal bilimler ögremncisiyim 2 ye geçtim kayıt yenilemeler ne zaman başlıyor bilgilendirirmisiniz biz bu dikey geçiş lisans tamamlama kayıtları içinde bulunmuyoruz demi
önlisans diplomasıyla(mutlaka elinde olması gerekir) aof bürosuna 3. sınıftan itibaren kayıt olucak.evt lisans tamamlama oluyor.arkadaşlar bişey sorucaktım.2 yıllık (örgün) meslek yüksekokulundan mezun olan bi arkadaşım aöf (uzaktan egitimle) 3.sınıfa devam etmek istiyo.bunun için yapılması gerekenler nedir?lisans tamamlama oluyo sanırım bu degil mi?bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim...
tmm zaten dikey geçişle önlisans dip.sıyla 3.sınıftan devam edecek.jojo ya arkadaşım dikey geçiş diyo ama.çünkü 2 yıllıgı kazandı ve bitirdi.ön lisans diploması aldı.lisans tamamlama; 4 yıllık fakülte veya yüksekokullarda okumakta iken 2 yıllık ön lisans diploması alarak ayrılanlar başvurabilir diyo.
rica ederimTamam Teşekkür Ederim.
merhaba , Lisans tamamlama ve dikey geçiş farklı şeylerdirarkadaşlar bişey sorucaktım.2 yıllık (örgün) meslek yüksekokulundan mezun olan bi arkadaşım aöf (uzaktan egitimle) 3.sınıfa devam etmek istiyo.bunun için yapılması gerekenler nedir?lisans tamamlama oluyo sanırım bu degil mi?bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim...