kayıt tarihi yardım

numidian

Yeni Üye
slm arkadaslar iki yıllıkdan işletme bölümüne gecdim hazırlık bitti 3 seneye baslayacam kayıt tarihleri ne zaman birde web sifremi unttum geri nasıl temin edebilirim

Linsey

Özel Üye

bayzz

Yeni Üye
arkadaşlar bende 2 yıllık sosyal bilimler ögremncisiyim 2 ye geçtim kayıt yenilemeler ne zaman başlıyor bilgilendirirmisiniz biz bu dikey geçiş lisans tamamlama kayıtları içinde bulunmuyoruz demi

DILEK3

Yeni Üye
arkadaşlar bişey sorucaktım.2 yıllık (örgün) meslek yüksekokulundan mezun olan bi arkadaşım aöf (uzaktan egitimle) 3.sınıfa devam etmek istiyo.bunun için yapılması gerekenler nedir?lisans tamamlama oluyo sanırım bu degil mi?bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim...

jojo

Yeni Üye
arkadaşlar bişey sorucaktım.2 yıllık (örgün) meslek yüksekokulundan mezun olan bi arkadaşım aöf (uzaktan egitimle) 3.sınıfa devam etmek istiyo.bunun için yapılması gerekenler nedir?lisans tamamlama oluyo sanırım bu degil mi?bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim...
önlisans diplomasıyla(mutlaka elinde olması gerekir) aof bürosuna 3. sınıftan itibaren kayıt olucak.evt lisans tamamlama oluyor.

DILEK3

Yeni Üye
jojo ya arkadaşım dikey geçiş diyo ama.çünkü 2 yıllıgı kazandı ve bitirdi.ön lisans diploması aldı.lisans tamamlama; 4 yıllık fakülte veya yüksekokullarda okumakta iken 2 yıllık ön lisans diploması alarak ayrılanlar başvurabilir diyo.

jojo

Yeni Üye
jojo ya arkadaşım dikey geçiş diyo ama.çünkü 2 yıllıgı kazandı ve bitirdi.ön lisans diploması aldı.lisans tamamlama; 4 yıllık fakülte veya yüksekokullarda okumakta iken 2 yıllık ön lisans diploması alarak ayrılanlar başvurabilir diyo.
tmm zaten dikey geçişle önlisans dip.sıyla 3.sınıftan devam edecek.

Linsey

Özel Üye
merhaba , Lisans tamamlama ve dikey geçiş farklı şeylerdir;)
Sizin arkadaşınız dikey geçiş yapıcak ve kayıt tarihleri 27 ekimde başlıyor;)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob