AYŞEGÜL BAKAN
Yeni Üye
mrb arkadaşlar bana burada yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim 
Hoşgeldiniz formumuza.Buyur Ayşe can .Nasıl yardımcı olabiliriz.Konu nedir.mrb arkadaşlar bana burada yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim![]()
Hoş geldiniz umarım iyi geçer sınavınız başarılarslm herkese ismail ben bu siteye yeni katıldım bu yıl işletme hazırlık okuyorum bu yıl dediime bakmayın ben aöfle ilgilenmeye de yeni başladımmalum ara sınav yakın herkes son hafta çalış dedi die bıraktım bende ama sanırım pekde ii fikir diilmiş herneyse malatyayı görünce yazayım dedim bende bişeyler belki aynı bölüm okuyan arkadaşlar edinirim die ama peşin peşin sölim benim gibi tembel bi arkadaş baş ağrıtabilir ..xD
hoşbuldm umarm dediin gibi olur ,)Hoş geldiniz umarım iyi geçer sınavınız başarılar
eed bende öyle yaptım online fotokopi die biyerde çıkmış sıruları aldm.. muhasebe ile iktisatla ilgili biraz sıkıntı çekiyorum açıkçası dierleri de ii deil ama idare edebilir gibi muhasebe sorusu paylaştım ztn gelir gelmez 4 gözle cwp bekliom onada biri bişe yazacak dieÇalışmak için biraz geç kalınmış ama iyi geçer inş
Çıkmış sorulara agırlık vererek çalışmanız yararınıza olacaktır
inş bakalım ,)Bu bölüm soru hakkında bilgisi olan arkadaşlar iligilenirler merak etmeyin![]()