Merhaba arkadaşlar, bi bakabilir misiniz ?

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Dogru kızı bulduysan terk etmez merak etme :p olmadı turşunu kurarız:haha

gitmekall

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
konuyu ciddi bir durum için açtım, sohbet edin diye değil. Moderatör yada admin gerçekten bilgisi olan yazsın ordan burdan duyma laflarla değil.

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Etmez etmez heralde galiba yani :D Senin güzel bi lafın var ( .... Turşunun İçindeki Hıyar Kadar Olamıyorlar..) Turşunu kurarız derken burdan üstüme alınmam gereken bişey yok demi :haha
üstüne alma ya turşu saglıkdır:p
konuyu ciddi bir durum için açtım, sohbet edin diye değil. Moderatör yada admin gerçekten bilgisi olan yazsın ordan burdan duyma laflarla değil.
Arkadaşım biz de sana ciddi şeklilde açıkladık ama anlamamakta ısrar ediyosun ayrıca mod ya da adminle niye bagdaştırdın konuyu anlamadım? bende yöneticiydim burda şimdi çok ilgilenmedigim için ayrıldım.begenmiyosan formu çıkış sag üst köşede.

mliks

Yeni Üye
herkez sana yardım edebılmek ıcın bıldıklerını yazdı zaten 2.00 gecmıssın dıyoruz ff dersınde yok arkadsım gectın sınıfı neden boyle yapıyosun ınsanlar sana yardım ettıler boyle mı tskr edıyosun?

gitmekall

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
arkadaşlar pratikte gösterseniz bu kadar uzamazdı benim taş kafada anlardı sanırım :) siz iyi niyetinizle anlatıyorsunuz ama ben taş kafa pratikte görmediği için anlamıyorum diyin ki 2X2 : 4 gördün mü ? diyim ki haklısınız valla, teşekkürler.

Şimdi konuya geleyim kızmayın ama hala çözemedim ben bu işi ? şimdi bi arkadaş dedi geçmişsin diğer arkadaş dedi notları topla ders sayısına böl 50 olsun ama böldüm 50 çıkmadı demek ki bi arkadaşa göre geçtim bi arkadaşa göre kaldım ? kafamın karışması normal değil mi sizce ?

Ben size notlarımı + kredi hesapladığım sitenin resimlerini paylaştım lütfen biri çıksın desinki şunu söyle yaptım ve sen geçtin yada kaldın.

asah

GOLD Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
[]
Alttaki örneğe bak :)
4 lü puan sistemini koyamıyorum çünkü çan eğrisine göre notlar değişti

[/QUOTE] bu en mantıklısı

yyildirayy

Yeni Üye
Arkadaşım
FF dersin yok
Ortalaman 2.00 üzerinde
Kısaca geçmişsin :)

FF harf aralığı olan dersin olsa o dersten kalırdın
Sende yok

yyildirayy

Yeni Üye
arkadaşlar pratikte gösterseniz bu kadar uzamazdı benim taş kafada anlardı sanırım :) siz iyi niyetinizle anlatıyorsunuz ama ben taş kafa pratikte görmediği için anlamıyorum diyin ki 2X2 : 4 gördün mü ? diyim ki haklısınız valla, teşekkürler.

Şimdi konuya geleyim kızmayın ama hala çözemedim ben bu işi ? şimdi bi arkadaş dedi geçmişsin diğer arkadaş dedi notları topla ders sayısına böl 50 olsun ama böldüm 50 çıkmadı demek ki bi arkadaşa göre geçtim bi arkadaşa göre kaldım ? kafamın karışması normal değil mi sizce ?

Ben size notlarımı + kredi hesapladığım sitenin resimlerini paylaştım lütfen biri çıksın desinki şunu söyle yaptım ve sen geçtin yada kaldın.

Alıntı yapıp tekrar cevaplayım
FF notun olmadığından ve ortalaman 2.00 üzerinde olduğundan senin için güz döneminde gördüğün dersler bitmiştir
Yani geçtin
Hayırlı olsun
O toplayı ders sayısına bölüp 50 bulan arkadaş daha kredili sisteme geçememiş :)

gitmekall

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
çok teşekkür ederim hocam, sabahtan beri bu açıklamayı bekliyordum.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar