only roses
Özel Üye
- Bölüm:
- MEZUN
Ff olan dersin sıkıntı hadi bakalım inş bitirirsin uzamaz :cici
Etmez etmez heralde galiba yaniDogru kızı bulduysan terk etmez merak etmeolmadı turşunu kurarız:haha
üstüne alma ya turşu saglıkdırEtmez etmez heralde galiba yaniSenin güzel bi lafın var ( .... Turşunun İçindeki Hıyar Kadar Olamıyorlar..) Turşunu kurarız derken burdan üstüme alınmam gereken bişey yok demi :haha
Arkadaşım biz de sana ciddi şeklilde açıkladık ama anlamamakta ısrar ediyosun ayrıca mod ya da adminle niye bagdaştırdın konuyu anlamadım? bende yöneticiydim burda şimdi çok ilgilenmedigim için ayrıldım.begenmiyosan formu çıkış sag üst köşede.konuyu ciddi bir durum için açtım, sohbet edin diye değil. Moderatör yada admin gerçekten bilgisi olan yazsın ordan burdan duyma laflarla değil.
bu en mantıklısı[/QUOTE]
arkadaşlar pratikte gösterseniz bu kadar uzamazdı benim taş kafada anlardı sanırımsiz iyi niyetinizle anlatıyorsunuz ama ben taş kafa pratikte görmediği için anlamıyorum diyin ki 2X2 : 4 gördün mü ? diyim ki haklısınız valla, teşekkürler.
Şimdi konuya geleyim kızmayın ama hala çözemedim ben bu işi ? şimdi bi arkadaş dedi geçmişsin diğer arkadaş dedi notları topla ders sayısına böl 50 olsun ama böldüm 50 çıkmadı demek ki bi arkadaşa göre geçtim bi arkadaşa göre kaldım ? kafamın karışması normal değil mi sizce ?
Ben size notlarımı + kredi hesapladığım sitenin resimlerini paylaştım lütfen biri çıksın desinki şunu söyle yaptım ve sen geçtin yada kaldın.
Böyleyse yedim ayvayı 1.92[/QUOTE] bende sendenım 1.85bu en mantıklısı