Muhabbet köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECRİN90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mrb.ben gamze yenıyım
notlarımı burda paylasmak istıyorum nacak yollayamadım nasıl anlatırmısınız

mesjınız bolumuna yapıştırın kendı notlarınız kopyalayın buraya yapıstırın

Benim konular yetişmedi.artık bütünlemeye gireceğim. Finallere girmeyeceğim.

Final nasip değilmiş artık.Bütünlemeler 4-5 eylül Ramazan-ı şerife denk geliyor ama.

finale girmeyip büte girmek bir dezavantaj oluşturur mu ? mantıklı aslında büt ...

tm oyle dıyorsunda butunlemede gecıcen dıye bısey yok kesın fınallere gırsın 3 tane versen but daha az ders daha az konu olcak bence fınallere gır basarılar

Haklısın aslında cumartesi günki derslere girebilirim hem onlar kolay hem de 3 tane hemen gidip çalışayım ozaman.Yetişirse girerim.Beni düşündüğün için teşekkür ederim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.Saygılarımla.

ztn sınava gırmezsen kendıne aılene haksızlık yapmıs olur gır cumartesıde pazarda gecersın umarım basarılar

bence de bugünün işini yarına bırakmamak lazım .. ALLAHIN izniyle alnımızın akıyla yapar çıkarız.. eylülde 1. sınıfın değil 2. sınıfın derslerine çalışırız ..

ya arkadaşlar konya da olupta selçuklu rebii karatekin ilkögretim okulunu bilen varmı nerde sınavım orda ve otobus dolmuş geçmiyormuş ordan :(

valla bır an once sınav yerını gor derım sonra telas yaparsın

görmeye hiç vaktim yok tarife göre gidecem bakalım bulmaya çalışacamda en garibi ne otobus ne dolmuş geçmiyor ordan

desene seytanın top oynadıgı yer

Bir an önce bitsin şu sınav yaaaa ruh gibi geziyorum heryerdee :|:|:|

zaman ne dırkı gelıp gecr

şu sınavı bir atlatalım artıkk uyumak istiyorummm:(

ztn bı oyucam pır uyucam

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,481
Kullanıcılar
90,667