murat yayınlarından başka önerebileceğiniz kaynaklar

• Konbuyu başlatan _elmayra_
  • Başlangıç tarihi
E

_elmayra_

Misafir
bu sene murat yayınlarından çalıştım ama başarılı olamadım.birde soruları hep aynı.tekrar tekrar yazıp durmuşlar aynı soruları.önerebileceğiniz kaynaklar varsa paylaşırsanız sevinirim:)

Ares

Yeni Üye
Bence Yargı Yayınları da iyi bir alternatif.
Kamu Yönetiminde okuyorum. Bu sene 3. sınıfım.
İki senedir sadece Yargı Yayınlarından çalışıyorum ve allaha şükür yüksek puanlarla ilk 2sınıfı geçtim.
Yoğun bir döneme giriyoruz, herkese şimdiden başarılar...

E

_elmayra_

Misafir
tşk ederim herkese bilgilendirme için.bir sorum daha var.her yıl açıköğretim kitaplarında değişiklikler oluyormus bu yardımcı kaynaklar her sene yapıyorlarmı bu değişiklikleri.yoksa açıköğretimin verdiği kitaplardan mı takip etmek lazım.

jojo

Yeni Üye
tşk ederim herkese bilgilendirme için.bir sorum daha var.her yıl açıköğretim kitaplarında değişiklikler oluyormus bu yardımcı kaynaklar her sene yapıyorlarmı bu değişiklikleri.yoksa açıköğretimin verdiği kitaplardan mı takip etmek lazım.
arkadaşım bu mevzuda çok karışığım bende.. hiç anlamıyorum her sene nie değişio kitaplar anlamış deilim:S

Linsey

Özel Üye
Hayır her sene yapmıyorlar gerekli olduğu zaman , Mesela açıköğretimin okuldan verilen kitaplarından bu yıl matematikte bir konu eklenmesi gerekiyor , Öyle karar alınmıştır, Yardımcı ne yapıyor konu ise , Yanında ek olarak kitabı veriyor;)
Bazı derslerde hukuk anayasa filan değiştiĞi zaman kitabın tamamında değişiklik oluyorsa işte o zaman kitabın tamamını değiştirip yeni basım çıkartıyorlar;)

jojo

Yeni Üye
ya bide şey diolar mesale 10 ünite varsa üniteler aynı kalıp içeriğine ekleme yapolarmış yani misal 10 üniteden 1. ünitenin konusu aynı olup içine ekleme yapıolarmış peki nası anlıcaz ki ekleme oldunu? neticede içine ekliolar bazı konu:S

Linsey

Özel Üye
ya bide şey diolar mesale 10 ünite varsa üniteler aynı kalıp içeriğine ekleme yapolarmış yani misal 10 üniteden 1. ünitenin konusu aynı olup içine ekleme yapıolarmış peki nası anlıcaz ki ekleme oldunu? neticede içine ekliolar bazı konu:S
Açıköğretimin kendi kitaplarında zaten bu değişiklikler söz konusu,Son güncellemelere göre yapıyorlar , Yani ordaki konular sınavlarda hangi şekilde sorulursa sorulsun kitapta ne yazıyorsa onu cevaplamalıyız;)
Şu var bu değişiklikler yardımcı kitaplarda ise dediğim gibi , ek olarak veriliyor,
Yani bu yıl işletme 3.sınıf pazarlama konuları değişti,4. 6. Konuları vb.
Bunlar için yanında ek verildi;)

E

_elmayra_

Misafir
tşk ederim.ben bu sene 3.sınııf tekrar edeceğimden açıköğretimin verdiği kitapları almak istemiyorum.bakmıyorum zaten onlara.direkt ilk umutun yardımcı kitabını almak istiyorum.umarım bu senede kalmam:) açıköğretimin verdiği kitapları almama lüksümüz var mı?yoksa alsan da almasan da okitap parasını yatırmak zorundamısın?

jojo

Yeni Üye
tabiki yatırmak zorunluluğumuz var kitabı alsanda almasanda bişey farketmez alıp almama konuusu sana kalmış ama para yatırcaksın

Linsey

Özel Üye
tşk ederim.ben bu sene 3.sınııf tekrar edeceğimden açıköğretimin verdiği kitapları almak istemiyorum.bakmıyorum zaten onlara.direkt ilk umutun yardımcı kitabını almak istiyorum.umarım bu senede kalmam:) açıköğretimin verdiği kitapları almama lüksümüz var mı?yoksa alsan da almasan da okitap parasını yatırmak zorundamısın?
Zaten size kitaplar verilmicek, Çünkü sizde o kitaplar mevcut,
Birde kitap paralarını ödemiyorsunuz,
Siz sınıf tekrarı yaptığınız için harç parasını düşük ödüyorsunuz:)

E

_elmayra_

Misafir
Zaten size kitaplar verilmicek, Çünkü sizde o kitaplar mevcut,
Birde kitap paralarını ödemiyorsunuz,
Siz sınıf tekrarı yaptığınız için harç parasını düşük ödüyorsunuz:)
haklısın.bende bugün öğrendim harç parasını düşük ödeyeceğimi.kitaplar var ama bu seneki değişiklikleri kapsamıyor.nasıl çözecez bu sorunu

Linsey

Özel Üye
haklısın.bende bugün öğrendim harç parasını düşük ödeyeceğimi.kitaplar var ama bu seneki değişiklikleri kapsamıyor.nasıl çözecez bu sorunu
Kayıt yenileme klavuzundan bakabilirsiniz,
http://www.aof.anadolu.edu.tr/kilavuz/2008_2009/2008_2009KayitYenilemeKilavuzu02.pdf Tabloda ne kadar ödiyeceĞiniz yer almaktadır:)

O sorun nasıl çözülür ,eğer yardımcı kitap kullanıyorsanız , 3derste değişiklik olmuş Bunları yenileyerek:(

E

_elmayra_

Misafir

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye