E
_elmayra_
Misafir
bu sene murat yayınlarından çalıştım ama başarılı olamadım.birde soruları hep aynı.tekrar tekrar yazıp durmuşlar aynı soruları.önerebileceğiniz kaynaklar varsa paylaşırsanız sevinirim
arkadaşım bu mevzuda çok karışığım bende.. hiç anlamıyorum her sene nie değişio kitaplar anlamış deilim:Stşk ederim herkese bilgilendirme için.bir sorum daha var.her yıl açıköğretim kitaplarında değişiklikler oluyormus bu yardımcı kaynaklar her sene yapıyorlarmı bu değişiklikleri.yoksa açıköğretimin verdiği kitaplardan mı takip etmek lazım.
yeni kitaplar satmak için olsa gerek.başka bir açıklaması yok.arkadaşım bu mevzuda çok karışığım bende.. hiç anlamıyorum her sene nie değişio kitaplar anlamış deilim:S
Hayır her sene yapmıyorlar gerekli olduğu zaman , Mesela açıköğretimin okuldan verilen kitaplarından bu yıl matematikte bir konu eklenmesi gerekiyor , Öyle karar alınmıştır, Yardımcı ne yapıyor konu ise , Yanında ek olarak kitabı veriyortşk ederim herkese bilgilendirme için.bir sorum daha var.her yıl açıköğretim kitaplarında değişiklikler oluyormus bu yardımcı kaynaklar her sene yapıyorlarmı bu değişiklikleri.yoksa açıköğretimin verdiği kitaplardan mı takip etmek lazım.
Açıköğretimin kendi kitaplarında zaten bu değişiklikler söz konusu,Son güncellemelere göre yapıyorlar , Yani ordaki konular sınavlarda hangi şekilde sorulursa sorulsun kitapta ne yazıyorsa onu cevaplamalıyızya bide şey diolar mesale 10 ünite varsa üniteler aynı kalıp içeriğine ekleme yapolarmış yani misal 10 üniteden 1. ünitenin konusu aynı olup içine ekleme yapıolarmış peki nası anlıcaz ki ekleme oldunu? neticede içine ekliolar bazı konu:S
tşk ederimtabiki yatırmak zorunluluğumuz var kitabı alsanda almasanda bişey farketmez alıp almama konuusu sana kalmış ama para yatırcaksın
çıkmış aöf soruları......... kesinlikle olay budurtabi konularada bakın bi
![]()
Zaten size kitaplar verilmicek, Çünkü sizde o kitaplar mevcut,tşk ederim.ben bu sene 3.sınııf tekrar edeceğimden açıköğretimin verdiği kitapları almak istemiyorum.bakmıyorum zaten onlara.direkt ilk umutun yardımcı kitabını almak istiyorum.umarım bu senede kalmamaçıköğretimin verdiği kitapları almama lüksümüz var mı?yoksa alsan da almasan da okitap parasını yatırmak zorundamısın?
haklısın.bende bugün öğrendim harç parasını düşük ödeyeceğimi.kitaplar var ama bu seneki değişiklikleri kapsamıyor.nasıl çözecez bu sorunuZaten size kitaplar verilmicek, Çünkü sizde o kitaplar mevcut,
Birde kitap paralarını ödemiyorsunuz,
Siz sınıf tekrarı yaptığınız için harç parasını düşük ödüyorsunuz![]()
Kayıt yenileme klavuzundan bakabilirsiniz,haklısın.bende bugün öğrendim harç parasını düşük ödeyeceğimi.kitaplar var ama bu seneki değişiklikleri kapsamıyor.nasıl çözecez bu sorunu
klavuzda hangi derslerde değişilik oldugu yazsa çok iyi olur.çok tşk ederim sana.sen olmasan napardım bilmiyorum tüm sorularıma cvp verdinKayıt yenileme klavuzundan bakabilirsiniz,
http://www.aof.anadolu.edu.tr/kilavuz/2008_2009/2008_2009KayitYenilemeKilavuzu02.pdf Tabloda ne kadar ödiyeceĞiniz yer almaktadır
O sorun nasıl çözülür ,eğer yardımcı kitap kullanıyorsanız , 3derste değişiklik olmuş Bunları yenileyerek![]()