ooo ne güzel 2 yıl kalmış arkadaşım. bende okulöncesi okuyorum 2 ye geçtim şükürler olsun bütlere falan kalmadanarkadaşlar ben 339 puanla girdim bu sene 3. sınıf olacağım inş.benim dönemimde en düşük puanla giren 312'ydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.umarım yardımcı olabilmişimdir.Allah herkesin gönlüne göre versin.okul öncesi okuyanarla tanışmak isterim arkadaşlar okuyoruz ama bi kişiy bile tanımıyoruz çok üzücü
Slm ,slm arkadaşlar ben cocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum sınavda barajı geçtim ama okul öncesi öğretmenliği için aöf de baraj varmış bilgisi olan varmı puanım 263 bu bölüme girebilirmiyim zor sanırım peki işletmeye girebilirmiyim
cvp için teşekkür ederim ilk tercihim okul öncesi öğrt.ona giremiyorum sanırım puanı çok yüksek barajı geçmek yetmiyormuş ama keşke okul öncesi öğr. olsaydı![]()
Peki anladım ,evet cocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur , İyi forumlartercihlerimi yaptım ama olmucağını biliyorum bir ihtimal diyorum işte artık fazlada düşünmek istemiyorum yardımlarınız için çok teşekkür ederim yeni bölümleri uzun uzun inceledim malesef istediğim sadece iki yer işletme ve okul öncesi saolun
Okul öncesinde okuımak için meslek lisesi çocuk gelişimi mezunu olmalısınız.Ama şu an aöf de okul öncesi alımı yok zaten.ben meslek lisesi çıkışlı olarak 2 sene mobılya ve dekorsayon okudum okulum bıttı.bu senede öss den 188 puan aldım acaba okul oncesı eğitim öğretmenlıgı okuaybılırmıyım cvplarsanız sevınırım