Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahmetim hoş geldin nöbeti devralcan kanımca
bende toparlanıyım artık sabah kalkamıyuorum sonra cümleten şık bir gece diliyorum hepinize

iyi geceler mesud ....sıradaki.......:D

Nereye ya kal biraz daha demek istiyorum ama yat sen kardeşim en iyisi ben burdayım nasılsa için rahat olsun iyi geceler :)

pena kağdın geldimi.......benim ki 1 haftadırlı geldi...galiba ilk bana mı vermişler...bu ne hız....ayyhhh.....:p

geldi kızzz gene dağın başında okul. kargalar ötmeden tırmancam bakalım hayırlısı yaaa

Arkadaşlar eurovision yarı finalini izledinizmi ermenistan berbat bi şarkı ve karografiyle finale çıktı :mad:

ewet ya gerçekten ne oldu bizim kıs finale kaldımı......:p

Objektif bakmak gerekirse en iyi şarkılardan birisi bizim hadise çoşturdu salonu valla bide izlanda var favoriler arasında ve ikiside çıktı finale

doğru bu sene bizim şarkı dillerden düşmedi...inşallah hakettiği değeri görür.....gerçi oylamaya pek de objektif bakmıyorlarr...biraz zor....

doğru bu sene bizim şarkı dillerden düşmedi...inşallah hakettiği değeri görür.....gerçi oylamaya pek de objektif bakmıyorlarr...biraz zor....

Evet çok haklısın zaten şarkı yarışması değilde komşuluk ilişkilerini pekiştirme yarışması gibi

Gene başlamışlar şimdide hadiseyi çekiştiriyolar :D ne olacak bunların hali :D:D:D

Şaka yaa senin kadar merhametli ve şevkatli bi amirim olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi :)

Geri