Online Sohbet.

rainbow

Özel Üye
vvayyyyy....aynen karşık iyi oluyorr bende burcuyu okuyordum ki kendime geleyim.....idare ederis doctor.....shen???:p

By_tr

Özel Üye
teşekkür ederim sese herzaman görmek istediim insanları gördüm bir kez daha nasıl iyi olmam

rainbow

Özel Üye
sağol var ol.....bende iyi oldum .....pena gıss resmini bulamadın m abooo başka resim ...;);)

pena

Yeni Üye
yok öle göründüğüne bakma.çalışınca yorulmuyo parmaklar....otomatiğe bağlıyosun kendiliğinden oluveriyo gari:D

rainbow

Özel Üye
ooooo asterx gelmiş artık shende bisdensin..iyi görünüyoruz ordan değil mi???????ya sen??:)

asterıx

Yeni Üye
Teşekkür ederim bende iyiyim sizi gördüm daha iyi oldum :p Hakikaten ya sen söyleyince farkettim bu isimden söyleşi programı çıkar valla pena sen bu işleri biliyosun galiba :) Serap hayırdır ingilizcemi çalışıyosun ??

By_tr

Özel Üye
olmaz olmaz hatta orkestra kuralıom diom bunlarla

uykumuz kaçsın ev sahibi kapıya dayansın

rainbow

Özel Üye
Teşekkür ederim bende iyiyim sizi gördüm daha iyi oldum :p Hakikaten ya sen söyleyince farkettim bu isimden söyleşi programı çıkar valla pena sen bu işleri biliyosun galiba :) Serap hayırdır ingilizcemi çalışıyosun ??
ewet yha ..seneye hazırlık şimdiden.......elimi alıştırıyorumm ki zorluk çekmesin..ahmetciğim......:cool:

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar