Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zati fayda beklememek gerek amaaannnnn....napan ....:p:)

gececileeerrrrr uyudunuz muu ?????huuuuu.....:cool::eek:

kankam uymass m?**nasılsın görmeyeli....;)

ortaya karışık bir ruh halindeyim.kendimi kaybettim hükümsüzdür:confused:

vvayyyyy....aynen karşık iyi oluyorr bende burcuyu okuyordum ki kendime geleyim.....idare ederis doctor.....shen???:p

teşekkür ederim sese herzaman görmek istediim insanları gördüm bir kez daha nasıl iyi olmam

sağol var ol.....bende iyi oldum .....pena gıss resmini bulamadın m abooo başka resim ...;);)

ses çıkyor ascık amma yorulmuyomu aboo islerken ben yoruldumm.....:D

yok öle göründüğüne bakma.çalışınca yorulmuyo parmaklar....otomatiğe bağlıyosun kendiliğinden oluveriyo gari:D

ooooo asterx gelmiş artık shende bisdensin..iyi görünüyoruz ordan değil mi???????ya sen??:)

Teşekkür ederim bende iyiyim sizi gördüm daha iyi oldum :p Hakikaten ya sen söyleyince farkettim bu isimden söyleşi programı çıkar valla pena sen bu işleri biliyosun galiba :) Serap hayırdır ingilizcemi çalışıyosun ??

olmaz olmaz hatta orkestra kuralıom diom bunlarla
image.php
image.php
image.php
image.php

uykumuz kaçsın ev sahibi kapıya dayansın

Teşekkür ederim bende iyiyim sizi gördüm daha iyi oldum :p Hakikaten ya sen söyleyince farkettim bu isimden söyleşi programı çıkar valla pena sen bu işleri biliyosun galiba :) Serap hayırdır ingilizcemi çalışıyosun ??

ewet yha ..seneye hazırlık şimdiden.......elimi alıştırıyorumm ki zorluk çekmesin..ahmetciğim......:cool:

Geri