babam sormuyor bile benım ne yaptın ne ettin.bende aksıne daha hıc kalmadım hıc zayıfım olmadı seneye kısmetse bıtecek.yarın unutmazsam babama kacıncı sınıfta oldugumu sorayım bılecek mı?senin adına çok üzüldüm kardeşim ya gerçekten senin durumun çok acı vericiben sınavları takmıyorum dostumda babam için çalışıyorum ya adam çok istiyo abi babamıda çok severim sınıfı geçiyimde sevinsin adam ya
![]()
vay be dostum ne babaymışbabam sormuyor bile benım ne yaptın ne ettin.bende aksıne daha hıc kalmadım hıc zayıfım olmadı seneye kısmetse bıtecek.yarın unutmazsam babama kacıncı sınıfta oldugumu sorayım bılecek mı?![]()
desene baban 2. sınıfa 4 yılda gectıyse.4 yıllık okusaymıs 8 sene surermıs.benım babamda 2 yıllık bıtırmıs zamanında şimdi emeklı okulla hıc bı seyle alakası yokvay be dostum ne babaymışaslında benim babada bilmezde işin ters tarafı bizim babada aöf okuyo oda ordan biliyo baba 4 senede 2 ye geçti ve onun okuduğu bölüm iki yıllık 2-3 senede ikiyi geçse okulu bitecek onun bende babam üzülmesin die kalıyorum ya babam 4 senede 2 ye geçtiyse ben 5 sende geçiyim öle değilmi abi
![]()
uzun ama dersin mantıgı anlatıyor.yanı yardımcı kıtapta bellı kalıplar var ve aof hergecen yıl sorularını yoruma endexlı sormaya basladı buda demek oluyorkı aof verdıgı o kıtaplarada yonelmek lazım.benım 1 senem kaldı nasıl olsa verırım.arasınavlardan 70 80 aldım mı iş tamamdır final büt hıkayeevet haklısın bide okulun verdiği kitaplar çok uzun almış konuları insan çalışırken sıkılıyor
uzun ama dersin mantıgı anlatıyor.yanı yardımcı kıtapta bellı kalıplar var ve aof hergecen yıl sorularını yoruma endexlı sormaya basladı buda demek oluyorkı aof verdıgı o kıtaplarada yonelmek lazım.benım 1 senem kaldı nasıl olsa verırım.arasınavlardan 70 80 aldım mı iş tamamdır final büt hıkaye[/QUOTE
ama çok uzun insan çalışmak istemiyor sıkıcı yardımcı kitaptan çalışanlar yüksek notlar alıyor
eger 1 sınıftaysan yanı okula yenı basladıysan ve dersler hakkında fazla bılgın yoksa kendı kıtabını önerırım.cunkı orda işin mantıgını ogretıyorlar.yanı sınavda degısık bı soru tıpı geldıgınde hemen yorum yapabılırsın.ama yardımcı kıtapda kendılerınce önemlı gorduklerı ve bılhassa gecmıs yıl sınav sorularında cıkmıs sorulara gore konuları secıyorlar.yanı dıyecegım yeterlı bı sevıyeye cıkmak ıcın kendı kıtaplarınada bakın.gerısı corap sökugu gıbı gelır.vede sunu unutmayın hergecen yıl gecmıs yıl sorularının cıkma sayısı azalıyor.o yuzden dedıklerıme dıkkat etmenız sızın acınızdan yararlı olacaktıryani diyosunki kendi kitaplarından mı çalışalım dostum.
herkes gıbı 7 derten gırdım sınavasenin kaç dersin varki dostum.
benımkısı sadece denedıgım bı önerı.secım sıze kalmıs.yanı en azından kavrayamadıgınız derslerde kendı kıtaplarına yonlenırsenız ıyı olurama çok uzun insan çalışmak istemiyor sıkıcı yardımcı kitaptan çalışanlar yüksek notlar alıyor
ben calısmadım ordan.bı ara bı kac vıdeo ındırdım ama bana yararı dokunmadı.ben genelde cıkmıs sorular ıcın bakıyorum.vede 2005 yılından öncekı sorulara bakmıyorum.cunkı konular bıle degısmıs.tavsıyem 2005 ten öncekı soruları çözmeyın.aslında dediğin mantıklı şeyler dostum.herşeyden önce işin mantığını anlamak önemli bide bu öğrenme portalı çıkardı aöf onun hakkında ne düşünüyosun yani ordan çalışsak başarılı olabilirmiyiz.