Online Sohbet.

meleeek

Yeni Üye
evet haklısın düzenli çalışmak daha önemli sabah çalışılan dersler gerçektende daha iyi akılda kalıyor bende düzensiz çalıştığım için kaybediyorum hep

cemil3000

Yeni Üye
senin adına çok üzüldüm kardeşim ya gerçekten senin durumun çok acı verici:)ben sınavları takmıyorum dostumda babam için çalışıyorum ya adam çok istiyo abi babamıda çok severim sınıfı geçiyimde sevinsin adam ya:)
babam sormuyor bile benım ne yaptın ne ettin.bende aksıne daha hıc kalmadım hıc zayıfım olmadı seneye kısmetse bıtecek.yarın unutmazsam babama kacıncı sınıfta oldugumu sorayım bılecek mı?:D

graal89

♥ Ankaragücü ♥
bende öyle düzensiz çalıştığım için daha doğrusu çalışmadığım için ben 10 dk ders çalışırım 4 saat - 5 saat mola veririm bide benim gözler ders kitabı okuduğumda hemen yoruluyo ya:)bak kitap okumayı severim gerçekten siyasi kitapları okurum genelde de hiç gözüm yorulmaz ama nedendir bilinmez ders kitabı okuyunca 10 dk bilemedin 15 dk da gözler yoruluyo:=)

graal89

♥ Ankaragücü ♥
babam sormuyor bile benım ne yaptın ne ettin.bende aksıne daha hıc kalmadım hıc zayıfım olmadı seneye kısmetse bıtecek.yarın unutmazsam babama kacıncı sınıfta oldugumu sorayım bılecek mı?:D
vay be dostum ne babaymış:)aslında benim babada bilmezde işin ters tarafı bizim babada aöf okuyo oda ordan biliyo baba 4 senede 2 ye geçti ve onun okuduğu bölüm iki yıllık 2-3 senede ikiyi geçse okulu bitecek onun bende babam üzülmesin die kalıyorum ya babam 4 senede 2 ye geçtiyse ben 5 sende geçiyim öle değilmi abi:)

meleeek

Yeni Üye
evet haklısın bide okulun verdiği kitaplar çok uzun almış konuları insan çalışırken sıkılıyor

cemil3000

Yeni Üye
vay be dostum ne babaymış:)aslında benim babada bilmezde işin ters tarafı bizim babada aöf okuyo oda ordan biliyo baba 4 senede 2 ye geçti ve onun okuduğu bölüm iki yıllık 2-3 senede ikiyi geçse okulu bitecek onun bende babam üzülmesin die kalıyorum ya babam 4 senede 2 ye geçtiyse ben 5 sende geçiyim öle değilmi abi:)
desene baban 2. sınıfa 4 yılda gectıyse.4 yıllık okusaymıs 8 sene surermıs.benım babamda 2 yıllık bıtırmıs zamanında şimdi emeklı okulla hıc bı seyle alakası yok :D

graal89

♥ Ankaragücü ♥
ben daha okulun verdiği kitapların yüzünü açmadım.murat yayınlarının yardımcı kitabını aldım o daha pratik kısa ve öz tavsiye ederim sanada konuları çok daha kolay anlamanı sağlayacaktır emin olabilirsin.

cemil3000

Yeni Üye
evet haklısın bide okulun verdiği kitaplar çok uzun almış konuları insan çalışırken sıkılıyor
uzun ama dersin mantıgı anlatıyor.yanı yardımcı kıtapta bellı kalıplar var ve aof hergecen yıl sorularını yoruma endexlı sormaya basladı buda demek oluyorkı aof verdıgı o kıtaplarada yonelmek lazım.benım 1 senem kaldı nasıl olsa verırım.arasınavlardan 70 80 aldım mı iş tamamdır final büt hıkaye

meleeek

Yeni Üye
evet herkes murat yayınlarından çalışıyormuş bende geç kaldım ama kaldığım derslerden alsam iyi olacak yoksa okulunkınden fayda yok

meleeek

Yeni Üye
uzun ama dersin mantıgı anlatıyor.yanı yardımcı kıtapta bellı kalıplar var ve aof hergecen yıl sorularını yoruma endexlı sormaya basladı buda demek oluyorkı aof verdıgı o kıtaplarada yonelmek lazım.benım 1 senem kaldı nasıl olsa verırım.arasınavlardan 70 80 aldım mı iş tamamdır final büt hıkaye[/QUOTE

ama çok uzun insan çalışmak istemiyor sıkıcı yardımcı kitaptan çalışanlar yüksek notlar alıyor

cemil3000

Yeni Üye
yani diyosunki kendi kitaplarından mı çalışalım dostum.
eger 1 sınıftaysan yanı okula yenı basladıysan ve dersler hakkında fazla bılgın yoksa kendı kıtabını önerırım.cunkı orda işin mantıgını ogretıyorlar.yanı sınavda degısık bı soru tıpı geldıgınde hemen yorum yapabılırsın.ama yardımcı kıtapda kendılerınce önemlı gorduklerı ve bılhassa gecmıs yıl sınav sorularında cıkmıs sorulara gore konuları secıyorlar.yanı dıyecegım yeterlı bı sevıyeye cıkmak ıcın kendı kıtaplarınada bakın.gerısı corap sökugu gıbı gelır.vede sunu unutmayın hergecen yıl gecmıs yıl sorularının cıkma sayısı azalıyor.o yuzden dedıklerıme dıkkat etmenız sızın acınızdan yararlı olacaktır

graal89

♥ Ankaragücü ♥
aslında dediğin mantıklı şeyler dostum.herşeyden önce işin mantığını anlamak önemli bide bu öğrenme portalı çıkardı aöf onun hakkında ne düşünüyosun yani ordan çalışsak başarılı olabilirmiyiz.

cemil3000

Yeni Üye
senin kaç dersin varki dostum.
herkes gıbı 7 derten gırdım sınava

ama çok uzun insan çalışmak istemiyor sıkıcı yardımcı kitaptan çalışanlar yüksek notlar alıyor
benımkısı sadece denedıgım bı önerı.secım sıze kalmıs.yanı en azından kavrayamadıgınız derslerde kendı kıtaplarına yonlenırsenız ıyı olur

cemil3000

Yeni Üye
aslında dediğin mantıklı şeyler dostum.herşeyden önce işin mantığını anlamak önemli bide bu öğrenme portalı çıkardı aöf onun hakkında ne düşünüyosun yani ordan çalışsak başarılı olabilirmiyiz.
ben calısmadım ordan.bı ara bı kac vıdeo ındırdım ama bana yararı dokunmadı.ben genelde cıkmıs sorular ıcın bakıyorum.vede 2005 yılından öncekı sorulara bakmıyorum.cunkı konular bıle degısmıs.tavsıyem 2005 ten öncekı soruları çözmeyın.

graal89

♥ Ankaragücü ♥
dediğin aslında mantıklı kardeşim bide o şekilde deneyelim bakalım ben daha o kitapların yüzünü bile açmamıştım.dostum sana çok teşekkür ediyorum.

meleeek

Yeni Üye
ben muhaseye okul kitabından çalıştım vede en berbat notunda muhasebe bu yüzden okulun kitapları bence tatmin edici değil

graal89

♥ Ankaragücü ♥
valla bırakalım bu dersleri bi kenera ya:)sen nerelisin kardeş daha doğrusu nerde oturuyosun.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar