Online Sohbet.

graal89

♥ Ankaragücü ♥
eksik yazmanız benim için sevindirici bi olay melek hanım:)bu arada ismim onur.size iyi akşamlar diliyorum.

graal89

♥ Ankaragücü ♥
valla melek sınavlar iyi değildi 5 dersim vardı sadece 1 inden geçtim ve bütünlemede geçmem lazım 2 senedir kalıyorum ben bu sene babama söz verdim geçmem lazım şimdiden çalışmaya başladım zaten.sen naptın senin sınavlar nasıldı.

graal89

♥ Ankaragücü ♥
Allah hepimizin yardımcı olsun ve hepimiz geçelim ama çalışmayaınca olmuyo tabiki.).dostum sanada ii geceler hoşheldin

cemil3000

Yeni Üye
Allah hepimizin yardımcı olsun ve hepimiz geçelim ama çalışmayaınca olmuyo tabiki.).dostum sanada ii geceler hoşheldin
hosbulduk arkadasım.sınavları dert etmeyı gelır gecer.ben büte kalmayacam bu sene o yuzden gene içime dert oldu derse calısmaya alısmıtım.gelecek senekı derslere baslayım mı ne yapayım sımdıden :D vakit gecmıyor

graal89

♥ Ankaragücü ♥
haklısın çok çalışmak gerek
çok çalışmaktan ziyade dün bi arkadaşla daha konuştukta düzenli çalışmak önemli .ben çalışan bi insanım sabah 6.30 da evden çıkıyorum akşam 6-7 arası eve geliyorum benim için en uygun çalışma saatleri 10-12 arası yada gece 12 den sonra benim için uygun 1 yada 2 saat çalıştığımda sabah da 6 dakalkıp bi tekrar etsem akşam çalıştıklarımı kesin geçerim çünkü sabah ben okuduğum şeylerin çoğunu unutmam.zinde olduğun için dahada çabuk anlayıp kavarayabiliyosun.

graal89

♥ Ankaragücü ♥
hosbulduk arkadasım.sınavları dert etmeyı gelır gecer.ben büte kalmayacam bu sene o yuzden gene içime dert oldu derse calısmaya alısmıtım.gelecek senekı derslere baslayım mı ne yapayım sımdıden :D vakit gecmıyor
senin adına çok üzüldüm kardeşim ya gerçekten senin durumun çok acı verici:)ben sınavları takmıyorum dostumda babam için çalışıyorum ya adam çok istiyo abi babamıda çok severim sınıfı geçiyimde sevinsin adam ya:)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar