iyi geceler arkadaslar
hosbulduk arkadasım.sınavları dert etmeyı gelır gecer.ben büte kalmayacam bu sene o yuzden gene içime dert oldu derse calısmaya alısmıtım.gelecek senekı derslere baslayım mı ne yapayım sımdıdenAllah hepimizin yardımcı olsun ve hepimiz geçelim ama çalışmayaınca olmuyo tabiki.).dostum sanada ii geceler hoşheldin
çok çalışmaktan ziyade dün bi arkadaşla daha konuştukta düzenli çalışmak önemli .ben çalışan bi insanım sabah 6.30 da evden çıkıyorum akşam 6-7 arası eve geliyorum benim için en uygun çalışma saatleri 10-12 arası yada gece 12 den sonra benim için uygun 1 yada 2 saat çalıştığımda sabah da 6 dakalkıp bi tekrar etsem akşam çalıştıklarımı kesin geçerim çünkü sabah ben okuduğum şeylerin çoğunu unutmam.zinde olduğun için dahada çabuk anlayıp kavarayabiliyosun.haklısın çok çalışmak gerek
senin adına çok üzüldüm kardeşim ya gerçekten senin durumun çok acı vericihosbulduk arkadasım.sınavları dert etmeyı gelır gecer.ben büte kalmayacam bu sene o yuzden gene içime dert oldu derse calısmaya alısmıtım.gelecek senekı derslere baslayım mı ne yapayım sımdıdenvakit gecmıyor