Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
baya sert bi iyi akşamlar oldu he hem sert hemde baya resmi oldu:)

bilmem bunun cevabını verecek kişi sen olmalısın bence..

hmm bağlaç eksikliğinden kaynaklanıyor eksik yazmışım

:(hmm bağlaç eksikliğinden kaynaklanıyor eksik yazmışım

bende sandımki iyi akşamlar dememden rahatsız oldunuz:)

eksik yazmanız benim için sevindirici bi olay melek hanım:)bu arada ismim onur.size iyi akşamlar diliyorum.

memnun oldum bende size iyi akşamlar diliyorum nasılsınız sınavlar nasıldı

valla melek sınavlar iyi değildi 5 dersim vardı sadece 1 inden geçtim ve bütünlemede geçmem lazım 2 senedir kalıyorum ben bu sene babama söz verdim geçmem lazım şimdiden çalışmaya başladım zaten.sen naptın senin sınavlar nasıldı.

inşallah geçersin allah yardımcın olsun benimde pek iyi değil

Allah hepimizin yardımcı olsun ve hepimiz geçelim ama çalışmayaınca olmuyo tabiki.).dostum sanada ii geceler hoşheldin

Allah hepimizin yardımcı olsun ve hepimiz geçelim ama çalışmayaınca olmuyo tabiki.).dostum sanada ii geceler hoşheldin

hosbulduk arkadasım.sınavları dert etmeyı gelır gecer.ben büte kalmayacam bu sene o yuzden gene içime dert oldu derse calısmaya alısmıtım.gelecek senekı derslere baslayım mı ne yapayım sımdıden :D vakit gecmıyor

haklısın çok çalışmak gerek

çok çalışmaktan ziyade dün bi arkadaşla daha konuştukta düzenli çalışmak önemli .ben çalışan bi insanım sabah 6.30 da evden çıkıyorum akşam 6-7 arası eve geliyorum benim için en uygun çalışma saatleri 10-12 arası yada gece 12 den sonra benim için uygun 1 yada 2 saat çalıştığımda sabah da 6 dakalkıp bi tekrar etsem akşam çalıştıklarımı kesin geçerim çünkü sabah ben okuduğum şeylerin çoğunu unutmam.zinde olduğun için dahada çabuk anlayıp kavarayabiliyosun.

hosbulduk arkadasım.sınavları dert etmeyı gelır gecer.ben büte kalmayacam bu sene o yuzden gene içime dert oldu derse calısmaya alısmıtım.gelecek senekı derslere baslayım mı ne yapayım sımdıden :D vakit gecmıyor

senin adına çok üzüldüm kardeşim ya gerçekten senin durumun çok acı verici:)ben sınavları takmıyorum dostumda babam için çalışıyorum ya adam çok istiyo abi babamıda çok severim sınıfı geçiyimde sevinsin adam ya:)

Geri