Online Sohbet.

ugri

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
bu seneki KPSS sınavı puanları 2012-2014 arası mı geçerli olacak ?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
KPSS lisans sınavında aldığınız puanlar 2 yıl geçerlidir.

ugri

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Adminim merhaba,ya şimdi bizim hazırlık kalktı benim ordan hukuk ile iktisat kaldı ve bunlar 3.sınıfa mı eklendi yani illa bunları vermek zorundamıyım yani ?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Adminim merhaba,ya şimdi bizim hazırlık kalktı benim ordan hukuk ile iktisat kaldı ve bunlar 3.sınıfa mı eklendi yani illa bunları vermek zorundamıyım yani ?
Evet hazırlık dersleri 3.sınıfa eklendi ve 4.sınıfa geçebilmek için onları vermen gerekiyor.

anewday

Yeni Üye
Bölüm:
Muhasebe Programı
arkadaşlar muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü mezun olacağım bu sene hayırlısı ile fakat ben 4 yıla tamamlamak istiyorum

1. iki seçenek var sanırım dikey geçiş ve birde sınavlı dikey geçişmi var anlayamadım bu konuyu

2. eğer yukarıda yazdığım gibi 2 seçenek varsa dikey geçişte hangi bölümü tercih edebilirim (3sınıftan başlıyacağım ve 2 sne okuyunca lisans diplomasımı almış olacağım)
+dikey geçiş sınavı ile hangi bölüme geçebilirim ve bu sınavda ne gibi sorular çıkıyor zorluk derecesi nedir ?

SİZCE MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI OKUYAN BİRİ OLARAK HANGİ BÖLÜMÜ SÇERSEM BENİM İÇİN İŞ OLANAĞI FAZLA OLUR YA DA BÜRO AÇABİLMEM İÇİN HANGİ BÖLÜMÜ OKUMAM ŞART :s

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
arkadaşlar muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü mezun olacağım bu sene hayırlısı ile fakat ben 4 yıla tamamlamak istiyorum

1. iki seçenek var sanırım dikey geçiş ve birde sınavlı dikey geçişmi var anlayamadım bu konuyu

2. eğer yukarıda yazdığım gibi 2 seçenek varsa dikey geçişte hangi bölümü tercih edebilirim (3sınıftan başlıyacağım ve 2 sne okuyunca lisans diplomasımı almış olacağım)
+dikey geçiş sınavı ile hangi bölüme geçebilirim ve bu sınavda ne gibi sorular çıkıyor zorluk derecesi nedir ?

SİZCE MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI OKUYAN BİRİ OLARAK HANGİ BÖLÜMÜ SÇERSEM BENİM İÇİN İŞ OLANAĞI FAZLA OLUR YA DA BÜRO AÇABİLMEM İÇİN HANGİ BÖLÜMÜ OKUMAM ŞART :s
1 - Açıköğretimden devam edeceksen lisans tamamlamaya Kayıt tarihleri içinde direk DGS ile 3.sınıfa kayıt olup devam edebilirsin. Örgündne devam edeceksen DGS sınavına girmen gerekiyor.

2 - İşletme veya İktisat bölümünün 3.sınıfına direk kayıt olabilirsin. DGS sınavı ile örgünde geçebileceğin bölümler konusunda bilgim yok maalesef.

3 - İşletme okumalısın bence. Okurken de bir yandan bir muhasebe bürosunda stajını ayarlarsan iyi olur.

loginfuhrer

Yeni Üye
Bölüm:
Adalet
hafta sonu ders.

çok deerli aöf arkadşlarım. sormak istediğim : bu sene aöf büroları bulunduğumuz illerde ki üniversitelerde hafta sonları ders verecek midr. ??

Ayca_Guler

Forum Yöneticisi
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı

pherilice

Yeni Üye
Bölüm:
Çalışma Ekonomisi
merhabalar çekoya dgs ile geçiş yaptım. ve ilk defa açıköğretimde okuyacağım. İnternette yazan 3.sınıf dersleriyle benim aldığım kitaplar arasında farklar war. ve ben nerden nasıl çalışmaya başlayacağım hiççç bi fikrim yokkk. Geçmiş yıl sorularına çalışsam yeterli olurmu yoksa oturup notmu çıkarmalıyım. Sorular detay içeriyormu yoksa yüzeysel mi yardımmm istiyorummmm tşkrlerr

karatast

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
merhaba ben dikey geçiş 3. sınıf işletmeye kaydoldum ama internetten başvurduğum bilgilerimde kayıt türünde dikey geçiş fark ders yazıyor, fark dersin ne farkı var anlayamadım, acaba yanlışmı seçtim dolayısıyla yanlışmı kaydoldum bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar