Evet hazırlık dersleri 3.sınıfa eklendi ve 4.sınıfa geçebilmek için onları vermen gerekiyor.Adminim merhaba,ya şimdi bizim hazırlık kalktı benim ordan hukuk ile iktisat kaldı ve bunlar 3.sınıfa mı eklendi yani illa bunları vermek zorundamıyım yani ?
1 - Açıköğretimden devam edeceksen lisans tamamlamaya Kayıt tarihleri içinde direk DGS ile 3.sınıfa kayıt olup devam edebilirsin. Örgündne devam edeceksen DGS sınavına girmen gerekiyor.arkadaşlar muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü mezun olacağım bu sene hayırlısı ile fakat ben 4 yıla tamamlamak istiyorum
1. iki seçenek var sanırım dikey geçiş ve birde sınavlı dikey geçişmi var anlayamadım bu konuyu
2. eğer yukarıda yazdığım gibi 2 seçenek varsa dikey geçişte hangi bölümü tercih edebilirim (3sınıftan başlıyacağım ve 2 sne okuyunca lisans diplomasımı almış olacağım)
+dikey geçiş sınavı ile hangi bölüme geçebilirim ve bu sınavda ne gibi sorular çıkıyor zorluk derecesi nedir ?
SİZCE MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI OKUYAN BİRİ OLARAK HANGİ BÖLÜMÜ SÇERSEM BENİM İÇİN İŞ OLANAĞI FAZLA OLUR YA DA BÜRO AÇABİLMEM İÇİN HANGİ BÖLÜMÜ OKUMAM ŞART :s
Der verilecek. Dersler açıklandı ama saatleri açıklanmadı daha.çok deerli aöf arkadşlarım. sormak istediğim : bu sene aöf büroları bulunduğumuz illerde ki üniversitelerde hafta sonları ders verecek midr. ??