Online Sohbet.

CuneytKayabasi

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
ben 1. sınıf öğrencisiyim ingilizce den kaldım seneye güz ve bahar dönemin demi vereceğim bunun için ayrı bir oturum mu olacak ? şimdiden teşekkür ederim
Güz döneminde kaldıysan seneye güz döneminde alacaksın. Ayrı hiçbirşey açılmayacak. Bütünlemede yok. Sınıfını geçersen bu dersi seneye alttan alırsın.

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
yok ya onu tercih döneminde yayınlarlar muhtemel ama belli olmaz ya tercih sıran önemli olan:)
sen dua ediyo musun onu söyle bakiimm:p

vdf

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme Yönetimi
çok teşekkur ederim peki ben bu dönem ders ekle sil yapıcak mıyım ?

mliks

Yeni Üye
bu kredılı sıstemın yanında yardımcı kıtap olmalı arkadas matematık kitabına bakıyorum diyalog şeklınde varmı boyle bişey ya kıtabın özetını cakartiyim dıyorum 7 sayfa cıkıyo

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Facebook' ve twitter 'da kadın profili açıp gezenlerinde dünya kadınlar günü kutlu olsun :haha

janatami

Yeni Üye
Bölüm:
İktisat
slm arkadaşlar konunuzla bi ilgisi yok ama benim bi sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz?

janatami

Yeni Üye
Bölüm:
İktisat
ben iktisat 4. sınıf ögrencisiyim bahar dönemi için kaydımı yeniledim ama bi hata yaptım ders ekle sil işlemini yapmadım alltanda 4 tane dersim vardı ama toplam 6 ders görünüyo bilgisayar otomatik olarak hem zorunlu oldugum için alltan aldıgım dersleri hemde bu senenin derslerini ataması gerekmiyomu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar