Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben 1. sınıf öğrencisiyim ingilizce den kaldım seneye güz ve bahar dönemin demi vereceğim bunun için ayrı bir oturum mu olacak ? şimdiden teşekkür ederim

Güz döneminde kaldıysan seneye güz döneminde alacaksın. Ayrı hiçbirşey açılmayacak. Bütünlemede yok. Sınıfını geçersen bu dersi seneye alttan alırsın.

yok ya onu tercih döneminde yayınlarlar muhtemel ama belli olmaz ya tercih sıran önemli olan:)
sen dua ediyo musun onu söyle bakiimm:p

çok teşekkur ederim peki ben bu dönem ders ekle sil yapıcak mıyım ?

ama etmemişsin daha:(
rüyana ak saçlı teyze gelir bak karışmam sonra:haha

o aksakallı dede degılmıydı vay be artık ruyalar bıle degişti:)

:haha ak sakallı dede genelde iyi işler için geliyor bu teyze pek iyi değil sanırım :)

dede gördüysen iyi ama teyze gördüysen o ışıga dogru ilerleme:haha

bu kredılı sıstemın yanında yardımcı kıtap olmalı arkadas matematık kitabına bakıyorum diyalog şeklınde varmı boyle bişey ya kıtabın özetını cakartiyim dıyorum 7 sayfa cıkıyo

Facebook' ve twitter 'da kadın profili açıp gezenlerinde dünya kadınlar günü kutlu olsun :haha

slm arkadaşlar konunuzla bi ilgisi yok ama benim bi sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz?

ben iktisat 4. sınıf ögrencisiyim bahar dönemi için kaydımı yeniledim ama bi hata yaptım ders ekle sil işlemini yapmadım alltanda 4 tane dersim vardı ama toplam 6 ders görünüyo bilgisayar otomatik olarak hem zorunlu oldugum için alltan aldıgım dersleri hemde bu senenin derslerini ataması gerekmiyomu

Geri