Online Sohbet.

imqossibLe

Yeni Üye
:D:Dbılmem valla yaw o dııl ankara yakındı bna ne etcem gecen kacırdık bu defa gtsemmı dıom hadı gttım konserden sonra
sımdı gorr tanır benı illa kal falan der dıe yanı yosam gıtcem :D:D

rainbow

Özel Üye
:D:Dbak kıjdırdın benü şimdik o beni görsün bak bakalım seni görebiliyomu :p
hiçş sanmam :p

imqossibLe

Yeni Üye
ya gcen aramıs zaten dıo yarımsat konusuom telde bı gunde onuda senle konusuom dıo :D:D:D
tabı gel knsere dedı ama dusunmemlazım dedım ödul aldıktan snra degıstı :D:D:D:p

rainbow

Özel Üye
:Dhahaha gandırık yapmış sana bana günde 1 saat konuşum oda senin sesini duymak için dio :)yaaaaaaaa.dabi benim sesimden sonra senin sesin pek çekilmejjj:D

imqossibLe

Yeni Üye
ya bu arada bısı sorcam bızım burda tıpsekreterlıgıu kursu var gtsemmı dıom bos drcama avantajı ne olur kamu 1 deyım bende

nihatege

Yeni Üye
selam geç kalınmışlıkların öyküsü uzun olur sohbetin de neşen de bana değer katsın aynı dileklerini şimdiden aldım sakladım içimde

nihatege

Yeni Üye
kolay olsun herşey sade ve temiz

kimse olmasa da kimse yanmasa da kış soğuğunda ısıt ellerini dostlukların öyküsüyle eğer yok olmak o kadar kolay olsaydı sanırım hayat diye birşey olmazdı sen seni sevenlerin sevgilerine layık ol sevmeyenlerin sevgisizliklerine değil

By_tr

Özel Üye
nihat hoş geldin
öle bi yerde girmişsinki sohbete kızlar bi zibidi yüzünden birbirine girmek üzereymiş iyiki gelmişsin bilader :D:D
melek o çocuk ikinizide kekliyo kızım bak sölemedi deme:D:D bu camia hep böle hadisede bana yaptıydı aynını bende karar verdim gitmiyorum onunla eurovizyona:D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar