Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D:Dbılmem valla yaw o dııl ankara yakındı bna ne etcem gecen kacırdık bu defa gtsemmı dıom hadı gttım konserden sonra
sımdı gorr tanır benı illa kal falan der dıe yanı yosam gıtcem :D:D

ya gcen aramıs zaten dıo yarımsat konusuom telde bı gunde onuda senle konusuom dıo :D:D:D
tabı gel knsere dedı ama dusunmemlazım dedım ödul aldıktan snra degıstı :D:D:D:p

:Dhahaha gandırık yapmış sana bana günde 1 saat konuşum oda senin sesini duymak için dio :)yaaaaaaaa.dabi benim sesimden sonra senin sesin pek çekilmejjj:D

selam geç kalınmışlıkların öyküsü uzun olur sohbetin de neşen de bana değer katsın aynı dileklerini şimdiden aldım sakladım içimde

kolay olsun herşey sade ve temiz

kimse olmasa da kimse yanmasa da kış soğuğunda ısıt ellerini dostlukların öyküsüyle eğer yok olmak o kadar kolay olsaydı sanırım hayat diye birşey olmazdı sen seni sevenlerin sevgilerine layık ol sevmeyenlerin sevgisizliklerine değil

nihat hoş geldin
öle bi yerde girmişsinki sohbete kızlar bi zibidi yüzünden birbirine girmek üzereymiş iyiki gelmişsin bilader :D:D
melek o çocuk ikinizide kekliyo kızım bak sölemedi deme:D:D bu camia hep böle hadisede bana yaptıydı aynını bende karar verdim gitmiyorum onunla eurovizyona:D

Geri