Online Sohbet.

rainbow

Özel Üye
o
raınbow senın yerın apayrı ne yapıon işgüçmü:)
iş güç derken henüz bi işim yuk..ama dün bi özel hastaneden çağırdılar iş görüşmesi yanüü.bakalım ii geçti haber werecekler cevap bekliorumm;)
çok istiyorum o hastanede çalışmayı dua istesem bana dua edermisiniz..lütfen meleng:D

jojo

Yeni Üye
iş güç derken henüz bi işim yuk..ama dün bi özel hastaneden çağırdılar iş görüşmesi yanüü.bakalım ii geçti haber werecekler cevap bekliorumm;)
çok istiyorum o hastanede çalışmayı dua istesem bana dua edermisiniz..lütfen meleng:D
vayy bak sen hastane hee:) ne iş yapacan kız hastanede? meslektaş mı oluyoz yoksam:D hadi bakalım hayırlısı olsun;) bide ben başlayabilsek:(

rainbow

Özel Üye
vayy bak sen hastane hee:) ne iş yapacan kız hastanede? meslektaş mı oluyoz yoksam:D hadi bakalım hayırlısı olsun;) bide ben başlayabilsek:(
ben hastanede muhasebe üzerine çalışacam (muhasebem iidirde ayıptır sülemesi)yoksada halkla ilişkiler de çalışcam..;)meslektaş derken sen ne işle meşgulsün canum:confused:sanada hayırlısı banada hayırlısı işallahhhhh:D:D

jojo

Yeni Üye
ben hastanede muhasebe üzerine çalışacam (muhasebem iidirde ayıptır sülemesi)yoksada halkla ilişkiler de çalışcam..;)meslektaş derken sen ne işle meşgulsün canum:confused:sanada hayırlısı banada hayırlısı işallahhhhh:D:D
inşallah cnm çok sağol güzel dileklerin için:)
ben henüz öğrenci statüsündeyim. çalışmıyorum daha, okulun bitmesini bekliyorum. hem dersi hem işi paralel yürütemem. bu sene okulumda bitiyor bende bi kaç iş görüşmesinde buluncam.
sağlık kurumları işl. okuduğum için bende hastanede görev alıcam o yüsden dedidim:p ama tabii yapacağımız iş farklıdır.kısmet bakalım!

rainbow

Özel Üye
inşallah cnm çok sağol güzel dileklerin için:)
ben henüz öğrenci statüsündeyim. çalışmıyorum daha, okulun bitmesini bekliyorum. hem dersi hem işi paralel yürütemem. bu sene okulumda bitiyor bende bi kaç iş görüşmesinde buluncam.
sağlık kurumları işl. okuduğum için bende hastanede görev alıcam o yüsden dedidim:p ama tabii yapacağımız iş farklıdır.kısmet bakalım!
ne güjel okulun bitio benüm daha 2 senem war offf..ben hem çalışıp hem okumak istiyorum dediğin gibi kısmet bakalım ;):D

rainbow

Özel Üye
yok biri önermedi .benim isteğim .hastane ortamında çalışmayı 2 yıldırlı istiyorum.iş teklifleri geliyor ama bi türlü anlaşamıyoruz..:)çok istiyorum :)

jojo

Yeni Üye
hmm anladım gönüllüyüz yanii:D..madem niye sağlık kurumları işl.de okumadın?
iş teklifleri gelio ooo iimiş:D inş. bende bulurum biran önce başlamak istiyorum hastanede..

rainbow

Özel Üye
ne anlarım diye düşündüm dabi sonram pişman oldum..:(ya sende başwurular yap bak sanada gelicek teklifler ama emin ol biz sizi ararız diyecekler:D:D
seni bence mutlaka alırlar emin ol...

jojo

Yeni Üye
gelsin gelsin cnmm! ben muhtelif tekliflere açığımdır;)
evt şu finalleride atlatayımda ilk işim başvurmak olcak zate:D
aa bi almasınlarda gösteririm ben onlara;) okulunu bitirdik bu işin, beni almıycaklarda kimi alıcaklar dimi:) işte bilhassada diplomayı aldıktan sonra düşünüyorum bu işi icra etmeyi.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar