imqossibLe
Yeni Üye
o
raınbow senın yerın apayrı ne yapıon işgüçmü
raınbow senın yerın apayrı ne yapıon işgüçmü
iş güç derken henüz bi işim yuk..ama dün bi özel hastaneden çağırdılar iş görüşmesi yanüü.bakalım ii geçti haber werecekler cevap bekliorummo
raınbow senın yerın apayrı ne yapıon işgüçmü![]()
vayy bak sen hastane heeiş güç derken henüz bi işim yuk..ama dün bi özel hastaneden çağırdılar iş görüşmesi yanüü.bakalım ii geçti haber werecekler cevap bekliorumm
çok istiyorum o hastanede çalışmayı dua istesem bana dua edermisiniz..lütfen meleng![]()
ben hastanede muhasebe üzerine çalışacam (muhasebem iidirde ayıptır sülemesi)yoksada halkla ilişkiler de çalışcam..vayy bak sen hastane heene iş yapacan kız hastanede? meslektaş mı oluyoz yoksam
hadi bakalım hayırlısı olsun
bide ben başlayabilsek
![]()
inşallah cnm çok sağol güzel dileklerin içinben hastanede muhasebe üzerine çalışacam (muhasebem iidirde ayıptır sülemesi)yoksada halkla ilişkiler de çalışcam..meslektaş derken sen ne işle meşgulsün canum
sanada hayırlısı banada hayırlısı işallahhhhh
![]()
ne güjel okulun bitio benüm daha 2 senem war offf..ben hem çalışıp hem okumak istiyorum dediğin gibi kısmet bakalıminşallah cnm çok sağol güzel dileklerin için![]()
ben henüz öğrenci statüsündeyim. çalışmıyorum daha, okulun bitmesini bekliyorum. hem dersi hem işi paralel yürütemem. bu sene okulumda bitiyor bende bi kaç iş görüşmesinde buluncam.
sağlık kurumları işl. okuduğum için bende hastanede görev alıcam o yüsden dedidimama tabii yapacağımız iş farklıdır.kısmet bakalım!
biter biter merak etmene güjel okulun bitio benüm daha 2 senem war offf..ben hem çalışıp hem okumak istiyorum dediğin gibi kısmet bakalım![]()