Online Sohbet.

derya_kırım

Yeni Üye
BENİMDE İŞLETME 1. sınıftayım finallere az kaldı ya günde iki ünite bitirsem toplamda kaç ünite var yetiştirebilirmiyim aceba :confused: eski çalıştıklarımı saymazsam :rolleyes:

NİLL

Yeni Üye
BENİMDE İŞLETME 1. sınıftayım finallere az kaldı ya günde iki ünite bitirsem toplamda kaç ünite var yetiştirebilirmiyim aceba :confused: eski çalıştıklarımı saymazsam :rolleyes:[/QUOTE

ben 3.sınıfım.senin kaç üniten var toplam.ona göre bi program çıkar kendine.birde her ünitenin bitiminde mutlaka soru çöz özellikle murat yayınların 550 sorulu bir kitabı var ordaki soruları çöz..

derya_kırım

Yeni Üye
ya soru bankasını almamıştım ben onun konuların sonundaki soruları çözüyorum pişman oldum aslında almadığıma ben almadım zaten kitabıda ben kayseri dışındaydım burdaki akrabalara söyledim para yolladım ne bilim ben yaa böyle olacağını soru bankasınıda alsam olurdu yani :( şimdide diolar kitapçılarda olmuyor diye bi bakayım diyorum bende kitapçılara yoksa üniv sorucam

NİLL

Yeni Üye
keşke sınava gittignde alsaydın hep okulların önünde satıyorlar.ben konu çalışmıyorum dikey geçiş oldugum için biliyorum konuları.o soruları çözüyorum yada başka sorular.vizem onun için güzel geçti

derya_kırım

Yeni Üye
ya zaten konulara bile bakmsan olur diyolar o soruları ezberle yeter diolar zaten gidiyim alıyım iş işten geçmeden yinede cumartesi nasıl olsa çıkıcam yeğenime söz verdim onlarda kalıcam pazar günüde erken çıkarım artık üniv. uğrarım ancak o şekilde hallederim sorayımda hiç deilse bi bilgim olur

тHєy

Yeni Üye
yanı yanı ..... ama siz aldınız basınızı gıdıosunuz bu arada takma ya fınallerı hepberaber elele basaracaz :D:D

derya_kırım

Yeni Üye
zaten tüm sorun burda ilk zaten sınavlara oturup adam akıllı çalışmadımda son haftalara bıraktım çuvalladım yani anlayacağınız ehliyet kursum vardı ehliyeti alıyım çalışırım dedim aldım ehliyeti sonrayada aman şuydu buydu annem hastalandı derken ev iş güç bakamadım pek :(

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar