Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BENİMDE İŞLETME 1. sınıftayım finallere az kaldı ya günde iki ünite bitirsem toplamda kaç ünite var yetiştirebilirmiyim aceba :confused: eski çalıştıklarımı saymazsam :rolleyes:

BENİMDE İŞLETME 1. sınıftayım finallere az kaldı ya günde iki ünite bitirsem toplamda kaç ünite var yetiştirebilirmiyim aceba :confused: eski çalıştıklarımı saymazsam :rolleyes:[/QUOTE

ben 3.sınıfım.senin kaç üniten var toplam.ona göre bi program çıkar kendine.birde her ünitenin bitiminde mutlaka soru çöz özellikle murat yayınların 550 sorulu bir kitabı var ordaki soruları çöz..

ya soru bankasını almamıştım ben onun konuların sonundaki soruları çözüyorum pişman oldum aslında almadığıma ben almadım zaten kitabıda ben kayseri dışındaydım burdaki akrabalara söyledim para yolladım ne bilim ben yaa böyle olacağını soru bankasınıda alsam olurdu yani :( şimdide diolar kitapçılarda olmuyor diye bi bakayım diyorum bende kitapçılara yoksa üniv sorucam

keşke sınava gittignde alsaydın hep okulların önünde satıyorlar.ben konu çalışmıyorum dikey geçiş oldugum için biliyorum konuları.o soruları çözüyorum yada başka sorular.vizem onun için güzel geçti

58-59 ünite felan var çalışacağım diğer öncekilerede şöyle bi göz süzeyim diyorum

oOooOo SOHBET KOYULASMIS YHAVV BIZ dısında kaldık sohbetın :D:D

ya zaten konulara bile bakmsan olur diyolar o soruları ezberle yeter diolar zaten gidiyim alıyım iş işten geçmeden yinede cumartesi nasıl olsa çıkıcam yeğenime söz verdim onlarda kalıcam pazar günüde erken çıkarım artık üniv. uğrarım ancak o şekilde hallederim sorayımda hiç deilse bi bilgim olur

sen nerdesin aksionsuz olurmu filmlerde bile bi aksiyon bi gerilim var demi ama :D :p

yanı yanı ..... ama siz aldınız basınızı gıdıosunuz bu arada takma ya fınallerı hepberaber elele basaracaz :D:D

aöf destek bu sınavları geçecekk inşALLAH

umarım dediğiniz gibi olur ama nasıl takmayımki bana bi dert bi dert oluyorki sormayın :(

dert edince gözünde büyür herşey dert etme sadece çalış

zaten tüm sorun burda ilk zaten sınavlara oturup adam akıllı çalışmadımda son haftalara bıraktım çuvalladım yani anlayacağınız ehliyet kursum vardı ehliyeti alıyım çalışırım dedim aldım ehliyeti sonrayada aman şuydu buydu annem hastalandı derken ev iş güç bakamadım pek :(

o zaman şimdi sıkı çalış oda olmadı büt var bitirirsin yaww

tımam başladım zaten bugun yarında devam yarın bi 4 ünite deviricem zaten bi dersten :o

Geri