aslında kötü olacak bişeyde yoksivas duyunca aklıma o geldı.ne varkı kötu olacak bunda![]()
aslında kötü olacak bişeyde yoksivas duyunca aklıma o geldı.ne varkı kötu olacak bunda![]()
valla hiç ümitlenmeyin seneye 100. yılımız bizde şampiyonluğa oynuyacazne yazıkki şampiyonluğu kaçırdık ama gelecek senelerde heran herşey olabilir...evet sivas soğuktur
profilinden okuştum az önceben yanıldım o zaman ya Adanaya da hiç gelmedim abi he bu arada bende Ankaralı olduğumu sölemişmiydim.
evet çok soğuk ya o çorbacıyı biliyorumben en son geçen mart ayında geldim sivas a iliklerim donmuştu ya Ankarada soğuk olur ama Ankara sivasten gene iyi ya sivasta bi çorbacı vardı he 4 kere geldim 4 ündede ordqa çorba içtim adam sabah 6-7 çeşit çorba çıkarıyodu yimpaş die bi market vardı onun 300-400 metre aşağısında bi çorbacıydı![]()
yok öylesine dedimsivas duyunca aklıma o geldı.ne varkı kötu olacak bunda![]()
profilinden okuştum az önce[/QUOTE
sizin adanılar bizim ankaragücü nü hç sevmez abi be![]()
bilmem artık göreceğizvalla hiç ümitlenmeyin seneye 100. yılımız bizde şampiyonluğa oynuyacaz![]()
biz ayrıyız adanadanprofilinden okuştum az önce[/QUOTE
sizin adanılar bizim ankaragücü nü hç sevmez abi be![]()
![]()
sen bu sene Ankaragücü ni takip etbilmem artık göreceğiz
oranın adı neydi yaevet bitti
meydanoranın adı neydi ya
eminim ya ben sadece bu sene 4 tane sivasspor maçına gittim ve bunların birisi sivastaydı ve diğeri 3 ü ankaradaydı sivastaki maçta bile boşluklar göze çarpmakta idi.burdada sadece ankaraspor maçında full doluydu gençler maçı ve ankaragücü maçlarında yine çok kalabalık değildi.eminmisin desteklemediklerinden
ordaki mederesenin adı o yoksa meydan işte değişik isimleri var herkese göreçifte minareli medrese tamam ya![]()