Online Sohbet.

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Merhaba sosyolog. Gününüz aydın olsun arkadaşlar! ne güzel bi gün demi;)

sonsuz_nur

Özel Üye
bencede hiç güzl birgün degl cumhuriyet bayramı olarak güzl birgün ama bşka şeyler için çok bunaltıcı:(

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
wala ben kötü günlerde hep yalan söylerim kendime inanmak için buda öyle bişey yoksa bende aynen "~" gibi düşünüyorum. Kapanmayın çıkın çıkın gelin tekrar konuşalım açılalım:p

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Evt sanırım biraz üstü kapalı bencillik yaptım toprak sende pilav yapmayıp konuşsaydın az nolurdu he nolurduu:p:)

ayberk228

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 btti :) Ben skor vererek tahmin yapmıştım(1-1 demiştim), ama o konuyu bulamadım. Aslıcım geçmiş olsun ;) :D

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Evt sanırım biraz üstü kapalı bencillik yaptım toprak sende pilav yapmayıp konuşsaydın az nolurdu he nolurduu:p:)
ne demek topragım her zaman yanındayım (kaç defa söyledim bunu yaw:p)

Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 btti :) Ben skor vererek tahmin yapmıştım(1-1 demiştim), ama o konuyu bulamadım. Aslıcım geçmiş olsun ;) :D
Sagol ama kaybettigimiz bi şey yok ki :)son derece baskılı oynadık ilk yarıda özellikle 1-0 öne geçtikten sonra 2. golü bulmak gerekirdi böylesine maçlarda böyle pozisyon kaybı olmamalı Niang olsa çok farklı olabilirdi ama orta sahadaki mücadeleyi çok sevdim zaten son 10 dk ya tamam ya devam maçıydı Niangsız olmuyor demek ki

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Çaya hiç bi zaman hayır demem ama 2saat olmuş demi bile kalmamıştır şimdi onun:p sağlık mağlık olsun:p

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar