Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba sosyolog. Gününüz aydın olsun arkadaşlar! ne güzel bi gün demi;)

bencede hiç güzl birgün degl cumhuriyet bayramı olarak güzl birgün ama bşka şeyler için çok bunaltıcı:(

wala ben kötü günlerde hep yalan söylerim kendime inanmak için buda öyle bişey yoksa bende aynen "~" gibi düşünüyorum. Kapanmayın çıkın çıkın gelin tekrar konuşalım açılalım:p

isokor iyi degil bu gün çıkın çıkın gelin diyo:haha

Evt sanırım biraz üstü kapalı bencillik yaptım toprak sende pilav yapmayıp konuşsaydın az nolurdu he nolurduu:p:)

Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 btti :) Ben skor vererek tahmin yapmıştım(1-1 demiştim), ama o konuyu bulamadım. Aslıcım geçmiş olsun ;) :D

Evt sanırım biraz üstü kapalı bencillik yaptım toprak sende pilav yapmayıp konuşsaydın az nolurdu he nolurduu:p:)
ne demek topragım her zaman yanındayım (kaç defa söyledim bunu yaw:p)

Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 btti :) Ben skor vererek tahmin yapmıştım(1-1 demiştim), ama o konuyu bulamadım. Aslıcım geçmiş olsun ;) :D
Sagol ama kaybettigimiz bi şey yok ki :)son derece baskılı oynadık ilk yarıda özellikle 1-0 öne geçtikten sonra 2. golü bulmak gerekirdi böylesine maçlarda böyle pozisyon kaybı olmamalı Niang olsa çok farklı olabilirdi ama orta sahadaki mücadeleyi çok sevdim zaten son 10 dk ya tamam ya devam maçıydı Niangsız olmuyor demek ki

Bu arada herkese Günaydddddıııııınnnnnn:cici

Çaya hiç bi zaman hayır demem ama 2saat olmuş demi bile kalmamıştır şimdi onun:p sağlık mağlık olsun:p

ben tekrar demlerim topragım gel ama boş gelme:p

Geri