Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydınlar
bende herkese güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyorum okullu arkadaşların heyecana ortak oluyor onlar içinde güzel bir tatil diliyorum

eyvallahh. ii sabahlar arkadaşlar...

teşekkür ettim mesutum wala iyiyim iyi olmasına da beni biliyon bu saatlerde pek uyanmazdım ama bugün 8 de yatak fırlattı resmen oklava yutmuş gibi dim dik uyandım daha kıvrılamam heralde tadını çıkartıyorum bir bardak çayla. hayırlısı:)
sen nasılsın¿

abicim yaşın gençken uyu sonra uyunmuyo :P çocuk sesleri geçim sıkıntısı uyutmuyo :)
çok şükür ben her zmanki gibiyim süperim

bu ste nie hemen unutuyo ya 2 dk da bir şifre istiyo

ismail bu nasıl bir imza böyle sabah sabah midem kalktı, yok tırnaklarının arasında çıtlat falan ıyyykk...:)

arkadaşlar şifre sorunuyla karşılaşıyorsanız uzun zamandır aynı şifreyi kullandığınız için olabilir şifrenizi değiştirin bakalım düzelecekmi..:) düzelmezse şikayetiniz için ömer beye başvurun...:)

ben de istemez miyim ağlayan bi çocuk sesiyle uyanmayı.. yani bi de işin bu kısmı var aslında yine de haklısın tabi:) maşallah Allah iyilik versin.
bilmiyorum ki ya yapım onarım görüyo sanırım site dünden beri deli oldum bende kesin gökhan'ın işidir msn girse de sorsam hesabını:)

ismail bu nasıl bir imza böyle sabah sabah midem kalktı, yok tırnaklarının arasında çıtlat falan ıyyykk...:)

arkadaşlar şifre sorunuyla karşılaşıyorsanız uzun zamandır aynı şifreyi kullandığınız için olabilir şifrenizi değiştirin bakalım düzelecekmi..:) düzelmezse şikayetiniz için ömer beye başvurun...:)

ama bide sempatik tarafı yok değil hani o yüzden katlanıyorum bende:) evt benim şifre uzun zamandır aynı. sorun çıkarması saçma olsa da denemeye değer inş. düzelir

bende şifre konusunda hiç bi sorun yok, geçen gün yenilememi istedi,bende yeniledim belki ondandır..:)

hımm düzelmedi bende mesut sen naptın yeniledin mi¿ bildiride bulundum zaten bakalım düzelir

günaydın züleyha.....................

hoşbulduk iyiyim:) yok bugn iyi forum akşam çok kasıyodu giremedm ben:) sen nasılsın ne yapıyosun:)

iyiyim canım ne olsun bizde düğüne gitmiştik yeni geldik eve, kendimi ısıtmakla meşgulum aslında..:) yaz gecesi resmen dondum yani.. kır düğünü güzel hoş da hava pek müsait değildi bu akşam.. herkese hayırlı geceler...

Geri