Onur Belgesi Hakkında...

mjslash

Yeni Üye
Arkadaşlarım Aöf Kamu 3. Sınıf öğrencisiyim(4 oldum:p) yılsonu ortalamam 77 tutyor ama alttan Türk Vergi Sistemi ile İdare Hukundan büte kaldım.Bütttede Kesinlikle idare hukukunu vereceğim fakat tek ders kaldığından onur belgesi alamıyorum.Sorum şudur ki; Şayet seneye türk Vergi Sistemini Verecek olursam Onur Belgesi alabilir miyim?
Saygılarımı Sunarım...

mjslash

Yeni Üye
Bu cevaptan sonra sorması ayıp oldu şimdi...Niye veriyorlar o zaman bu belgeyi?

marto1

Yeni Üye
bakın arkadaslar ben ilk önce önlisans bitirdim 1 yüksek onur 2 de onur belgesi aldım sonra dikey geçiş yaptım 3 adette yüksek onur aldım ve yüksek onur la mezun oldum inanın hiçbka yaramadı iş hayatımda ama başarı oldugum için gurur duyorm ve etrafımda ki insanlar evime geldinde onlarda görünce bak bu çocuk ne kadar da başarı hep yüksek le bitirmiş gibilerinden güzel laflar duydum bunun dışında bişiye yaramıo yüksek not almaya çalısın tabikli ilerde yüksekte sadece işinize ÇOOOOOOK YARAR SAYGILARIMLA

pac89

Yeni Üye
Bence aöf onur belgesi ancak evimizi süslemekten öte gitmeyecek bir nesnedir.Bende aldım önlisans mezunu olduğumda.Şu an lisanstayım inşallah yine alırım ama kullanabileceğim bir iş alanı yok.

kevin_norton

Yeni Üye
evet kullanılacak yer evin bir duvar köşesi bir de kalbinize gömebilirsiniz okadar.Ama başarı iyidir.bir kağıt parçası da olsa insanı mutlu ediyor.değil mi?

didi_

Yeni Üye
Onur Belgesi almayı kafama koydum. Ortalamamı da yüksek tutacağım.

fiti

Yeni Üye
ya arkadaslar bende bütünleme sonucuna göre onur belgesi almalıyım. ama aradan 3 ay gecti mektup filan gelmedi. alan arkadas var mı?? yoksa daha beklemeli miyim??

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd