SevqiLinize qeLen ßir mesaJ'da ßeßeqim na$ıL$ın Yazar$a, Ne YapaR$ınız?

wow

Banned
ewt arkadaslar ne yapardınız ?

sema@

Yeni Üye
hahhahheheu:D güldüğüme bakmayın düşünmek bile istemem.sevgilime bi sorgu çekerim tabi sonunda ayrılıkta olur sonra bnde gelen mesaja yanıt veririm gel şurdayım diye geldi diyelim o kızı orada malumm gelmedi diyelim arar onu oda malum hiç iyi olmaz sonra sevgilm demim o çocugu terk ederim ama süründürürüm bana bunu yapmanın acısı çok güzel çıkartırım bidaha da unutamaz mahvederim onu kndi gücüm yetmesede yaptırırım zaten yapacagınıda sanmam ama öyle

pegasus_dna

Forum Editörü
ohoo ne ler yapmazdım kesinlikle şiddete yönelirim sevgilimi mafyaya teslim ederim o kızı yolarım....bunun bedeli çok ağır öder canıyla,

pegasus_dna

Forum Editörü
bana göre ihanettir ve benim asla af etmecğim birşeydir...beni bilen bilir dünyası zindan olur....

wow

Banned
hahhahheheu:D güldüğüme bakmayın düşünmek bile istemem.sevgilime bi sorgu çekerim tabi sonunda ayrılıkta olur sonra bnde gelen mesaja yanıt veririm gel şurdayım diye geldi diyelim o kızı orada malumm gelmedi diyelim arar onu oda malum hiç iyi olmaz sonra sevgilm demim o çocugu terk ederim ama süründürürüm bana bunu yapmanın acısı çok güzel çıkartırım bidaha da unutamaz mahvederim onu kndi gücüm yetmesede yaptırırım zaten yapacagınıda sanmam ama öyle
bilirim sema seni yaparsın hepsinide :rolleyes::rolleyes:

wow

Banned
hımmm ben ne yapardın...
ben guvenırdım basta sorardın ne bu dıe acıklamasını beklerdım ve ıcımdende ısallah acıklayamaz derdım :D:D
sonra arkadaslarımın dedıgı gıbı olurdu heralde..
sevgılımde alırdı nasıbını tabı hıc yapmadıgın bıseyı yapardım kımse umrumda olmazdı....

pegasus_dna

Forum Editörü
sevgiline bebeğim diye bir msj gelse mantıklı açıklamayı bekleyeceğimi zannetmiyorum....hayatta ihaneti kaldıramam küçükte olsa....ne hakla böyle msj gelir .....benim başıma geldii çocuk intahara kalkıştı ,sonra şehri terk etti ....ben adamı mahvederim bu konuda bana dürüst olsun canımı yesin başka biriini sevebilir ama söleisn yüzüme

seher

Özel Üye
kızın da onun da bir güzel ifadesini alırım kız gibi değil erkek gibi ikisinide bir güzel benzetirim tabi yufka yürekliyimdir insanlık öldümü bi arabaya bndirir adres şöförede adresi veriri son durak tahtalı köy:D:mad:
şaka bi yana hesap sorarım ayrılırım ihanetin affı yoktur kitabım da

kevin_norton

Yeni Üye
Koyuver gitsin.Hiç bir şey yapmaya değmez bence.Bir defa aldatan herzaman mı aldatır bilmiyorum. Ama insan hatalarında ders çıkarır herhalde.herzaman bir defa şans verilmeli.

kevin_norton

Yeni Üye
Birazda Gülelim:Kaynana Gelin Atışması
Gelin:
Sabun koydum legene
Bak başıma gelene
Ben kadar taş düşe
Kaynana senin tepene

Kaynana:
Gelin seni oyarım
Sen hizmetçi ben hanım
Seni evden kovarım

Gelin:
Balon gibi Kaynana
Çıkmış spor yapmaya
Koymayın sakın helvaya
Şişmanlıktan patlıya

Kaynana:
Kartal sinek avlamaz
Köpek kuşa havlamaz
Aklı olan gelin
Kaynanaya hırlamaz

Gelin:
Ey varvara varvara
Ayva doldur şalvara
Azmış dişlek kaynana
Tırmanıyor düz duvara

Kaynana:
Ben yaylada kışlarım
Türlü nakış işlerim
Pis gelini görünce
Dayanamam dişlerim

Gelin:
Kaynanamın kelini
Gelin verir yemini
Dırdır etme kaynana
Akrep soksun dilini

Kaynana:
Gelini sevmeli
Ayda bir [...]

Efsunnn

Yeni Üye
ilk önce o telden cevap yazarım sevgilim konuşuyomuş gibi iyice öğrenirim ne oluyo ne zamandır var falan diye. sonradan yanlışlıkla geldi veya geliyo öyle msjlar ben cevap vermiyorum gibi yalan söylemesine fırsat vermemek için. sonra sorguya çekmezsem olmaz tabi daha sonra varsa böle bişey yüzüne tükürürüm başkada hiçbişey yapmam aldatan aldanmıştır zaten bişey yapmaya gerek yok bana göre. ben onu değil o beni kaybetmiştir

kevin_norton

Yeni Üye
Haklısın efsuncum ben de bunu demek istiyorum.Hata yapan beni kaybetmiştir.Koyuver gitsin.....e kadar yolu var.

suhedaa

Yeni Üye
ben affetmem bundan sonra çünkü buna benzer şeyler geldi başıma hep affettm ama sonunda yine aynısı oldu araya bir kere ihanet girdimi o ilişki bitmiştir gerçekten pişman da olsa o kişi sonunda yine yapıyo..
o mesajı gördüğüm anda huyum kurusun :( kesin göz yaşlarıma hakim olamam öfkemden ağlarım kalkıp orayı terk ederm bir daha da o kişinin yüzüne bakmam haaa gitmeden bi osmanlı tokatını hdiye ederm :D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd